گارگامل_ مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9522 عنوان رژگونه مایع خوب چی بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست شیگلم داشتم قبلا خوب نبود یه رژگونه مایع خوب میخوام چون رژگونه زیاد میزنم یه چیزی میخوام که پوستمو خراب نکنه سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم. 1404/02/25 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 776 تینت هم هرکاری کنم لک میشه فکر کنم همون ماتیک جوابه اره تینت لک میندازههم رو پد بزنم هم مستقیم بزنم به پوستم باز ردش میمونهمن رژ میزنم پشت دستم، با بلندر پخش میکنم بعد میزنم به صورتم همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
elysia عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 995 Benefit BenetintRare Beauty بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9522 اره تینت لک میندازههم رو پد بزنم هم مستقیم بزنم به پوستم باز ردش میمونهمن رژ میزنم پشت دستم، با بلند ... میشه مارک و شماره رژت رو بگی لطفا سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19829 سلام نظرت درمورد این بادی اسپلش چیه میخوام انلاین بگیرم سلام قشنگماز بهتریناست . رایحه خنک و دخترونه عالیه ماندگاریش هم خوبه . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑