2777
2789
عنوان

پر از دردم

102 بازدید | 5 پست

خیلی دلم گرفته انگار گلوم داره میترکه 

جلو بچه هام هی گریه ی خودمو نگه میدارم

فقط واسه حال دلم دعا کنید 

شاید یکی از شما هارو خدا دوست داشت 

اصلا توان اینو ندارم ک توضیح بدم چیشده

دعا کنید همه چی درست بشه 

بیام تاپیک بزنم😢😥😥

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دیشبه اون حرفی که زدی بهم خیلی دلمو بدرد آورده.ایشالله خدا یه دختر بهت بده بسرت بیاد که به چشمت ب ...

عزیزم

امیدوارم بتونم یاد دخترم بدم ک دونسته وارد رابطه نشه 

اون دختر خانم ک دوست دختر اون پسر بوده ببین چقدر دلش ب درد اومده ک ولت نمیکرده.

من خودم تجربه داشتم ک ب همسرم زمانی ک دوست بودیم پیام دادن و گفتن دوستت داریم و از این حرفا و من خیلی اذیت شدم 

ب خاطر همین حق رو ب اون خانم میدم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

عزیزمامیدوارم بتونم یاد دخترم بدم ک دونسته وارد رابطه نشه اون دختر خانم ک دوست دختر اون پسر بوده ببی ...

من بهش نگفتم که الان دوستت دارم من بهش نمیخواستم بگم کی ام اون قول داد گفت به کسی نمیگم اون قول داد گفت اگه بگی کی هستی بین خودمون میمونه من حتی به اون آدم سلام هم نمیدادم هیچی خیلی نامردی کرد در حقم قول داد به هیچ کس نمیگه ولی نامردی کرد به خاطر عقده هاش....

الان به گوه خودن افتاده چون دختره با دوست خود پسره بهش خیانت کرد

پیج اینستام...... 
من بهش نگفتم که الان دوستت دارم من بهش نمیخواستم بگم کی ام اون قول داد گفت به کسی نمیگم اون قول داد ...

پسرا اصلا ارزش ندارن

شما ۵ سال از من کوچکتری 

ولی من ۱۱ ساله متاهلم ۲۷ سالمه ولی تجربه ام بالاست 

هیچوقت حس دخترونه تو لطافت تو خرج پسرای از دور زیبا نکن