2777
2789
عنوان

دختر زا

199 بازدید | 17 پست

چرا بعضی ها به دختر زا بودنشون افتخار میکنن و مینازن و افتخار میکنن؟ چ فرقی داره

الان مادرشوهر خواهرم ک میشه عمه خودم گیر داده ب ابجیم ک ایشالله بچه دختر باشه اخه بتوچه. 

ای بابا چتونه از صب هی دخترزاموپسرزام وا بدین بابا 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

صرفا علاقه ای ک خودشون دارن رو میگن

به منم میگفتن اهمیت نمیدادم 

ولی بعد اینکه جنسیت بچه مشخص میشه تازه ی عده شروع میکنن ب زر زدن ک کاش پسر بود کاش دختر بود 

اونارو دلم میخواد جر بدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مادرشوهر خواهر شوهرم ب خواهرشوهرم میگفت دختر زا با طعنه ماپسرمیخوایم 

ولی خونواده شوهرم عاشق دخترن 

بنده هم عاشق دخترم ولی دختر ندارم باید بگن پسرزا؟؟

دختر وپسرفرقی نداره هردونعمت وبرکت هستن مهم تعلیم وتربیتشون هست

اخه زنی که بچه اولش دختر باشه هم شانس داره هم شوهرش عاشقشه

اصا اعتقاد ندارم الان مامان من دوتا بچه اولش دختر شد چ اتفاقی افتاد؟ هیچی بابامم گند اخلاقه تازه شانس هم نداشتیم

قدیم میگفتن بچه اول دختر باشه دودمان ب باد میره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قدیم میگفتن بچه اول دختر باشه دودمان ب باد میره

قدیم مزخرف زیاد تف میدادن الانم مزخرفی بیش نیس ک میگن بچه اول دختر باشه شانس میاره اصا ب این چیزا ربطی نداره خرافاته

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫وا ببخشید این مضخرفات چیه دیگه

بچه چه فرقی داره چی باشه  باید سالم باشه و بعدم درست تربیت بشه که بشه یه فرزند سالم و صالح و یه فرد مفید اول برای خودش بعد برای جامعه و خانواده

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂