2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرش نیا قطعا بهتره ولی فکر نمیکنم جوری باشه خیلی خوب که یاد بگیری کامل

پس کدوم دوره خوبه؟ چون من چند سال زبانکده ها بودم. انلاینی کانون زبان ک خیلی بده. لسنینگ و اسپکینگم خوب نیست

پس کدوم دوره خوبه؟ چون من چند سال زبانکده ها بودم. انلاینی کانون زبان ک خیلی بده. لسنینگ و اسپکینگم ...

بنظرم دوره زهرا پاکسیما خوبه ولی نمیتونم قطعی بگم من میخوام بخرم ازش فکر کنم پیجش همینه اگ پیدا نکردی بگو

عجب آدمایی هستنا😑

اره منم گول تبلیغ شونو خوردم دوره ش دویست تومنم نمی ارزه چه برسه سه میلیون تو کانال رایگان شم مدام تبلیغ میکنن الکی میگن قرعه کشی دبی ایفون ۱۶ با ی دوره مزخرف 

نه بدرد مبتدی میخوره نه سطح بالا من هرچی به پشتیبانم میگفتم سطحش برام خیلی پایینه میگف بری جلو بهتر میشه حیف وقتم ۸۰ تا درس شو دیدم دیدم دیگه واقعا مزخرفه بعدم اول گفتن راضی نبودی پولت برگردونده میشه بعد کلا زدن زیر حرفشون ج مو نمیدادن الکی میگفتن فلان تاریخ تا ی روز داد بیداد کردم گفتم کلاه بردارا دزدین فلان😂تا گفت من دارم مودبانه صحبت میکنم..فردا تماس میگیرن باید ثابت کنی که سطحت بالاس😐که زنگ زدن حرف زدم گف اره واقعا این دوره برات مناسب نیس😐😂حالا من آنچنانی ام نبود جمله هام ولی خوب بود خلاصه باز منو گول زدن گفتن همون دوره رو برات پیشرفته میکنیم ال میکنیم بل میکنیم منم گفتم باشه پول میخوام چیکار یاد بگیرم بعد دیدم باز همون درسا رو دقیقا فرستادن مث قبل😐دیگه سیمام قاتی کرد گفتم نخواستم آموزش تونو پولمو بدید😐😐که دیگه ش کارت دادم گف تا اوایل خرداد واریز میشه پشتیبانش خوبه ج میده ولی مثلا بگی با من رایتینگ کار کن یا لیسنیگ میگه فقط درسای دوره رو کار میکنم 

اره منم گول تبلیغ شونو خوردم دوره ش دویست تومنم نمی ارزه چه برسه سه میلیون تو کانال رایگان شم مدام ت ...

وای جدی؟ با من ی ربع حرف زدن و گفتن مثل زبون مادری یاد میگیری. گفتن 15 دقیقه تدریس دوره هست و 15 دقیقه فیلم و موسیقی. گفت هر روز نیم ساعت تا 6 ماه. آخرش تا 8 ماه. منم تعجب کردم و گفتم یعنی هر روز نیم ساعت تا 8 ماه من کامل یاد میگیرم؟ گفتش آره تضمینی. 😑 گفت میتونی راحت صحبت کنی بدون فکر کردن😑

سلام لطفا جواب منو بدین. من الان باهاشون حرف زدم. اینستاگرامشون 2.5 میلیون فالوور داره و سایت هم اینماد داره. 

معمولا سایتهای دارای اینماد قابل اطمینان هستن. گزارش تخلف در اینمادش زدید؟

الان شده ۷ میلیون و خورده ای. و گویا اپ مخصوص به خودشم داره گفت دو کاربره هم میتونی شرکت کنی