2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست
چه بی احساس اونم باید میگفت تویی که میتونی منا عاشق کنی و اینا..خیلی سرد برخورد کرده یعنی هرچی خدا ب ...

وا خب شاید به اسی حسی نداره شایدم داره ولی نمیخواد بروز بده در حال که تا اعتراف کردن بهش که نباید ازین حرفای عاشقانه بزنه

حرفشم از نظر معنی خنثی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس منو نمیخواد

عزیزم زیاد نه بخدا اگه پیاما پارتنرما بزارم چطوری جواب میده پر احساس از من که دخترم بخدا بیشتر عشق و علاقه نشون میده.مردا اگه یکی را خیلی بخان اینحوری جواب نمیدن یعنی چی هرچی خدا بخا. احساست بگو آخه

پس منو نمیخواد؟

من با دو کلمه تو چی بگم آخه نمیشه اینطوری قضاوت کرد 

اگه می‌گفت آره هم یه چیزی میگفتی که فکر نکرده و...گفتن آره شاید میخواهد از احساساتم سوع استفاده کنه 

برای قضاوت کرد باید تو اون شرایط و حس و حال حرف طرف مقابل رو سنجش کرد که تو خودت از همه بهتر می‌دونی منظورش چی هست!!!

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

وا خب شاید به اسی حسی نداره شایدم داره ولی نمیخواد بروز بده در حال که تا اعتراف کردن بهش که نباید از ...

براچی بروز نده نگه میشه ادم عاشق باشه و نخواد احساسشا بروز نده اصلا احساسی نیست پس 

براچی بروز نده نگه میشه ادم عاشق باشه و نخواد احساسشا بروز نده اصلا احساسی نیست پس

نمیشه که راجب شخصیت همه اینجوری تصمیم بگیریم

یکی هست خجالتیه یکی مغروره 

در واقع الان که اینجوری گفته اسی باید ببینه رفتار پسره باهاش بهتر میشه یا بدتر بعد میتونه نتیجه بگیره که کراشش میخوادش یا نه

نمیشه که راجب شخصیت همه اینجوری تصمیم بگیریمیکی هست خجالتیه یکی مغروره در واقع الان که اینجوری گفته ...

آخه خجالت چی مگه دوره پدرامونه بخدا حداقل میتونست یه جواب ساده بده بگم منم دوست دارم دیگه این چیه که آخه نگه چطور خجالت نکشید اول پا پیش گذاشته برا اشنایی یه دوست دارم نمیتونه بگه