2821
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

86 بازدید | 15 پست

زیست 35

ریاضی 35

فیزیک 70

زمین 70

شیمی 40

معدل 18.94 با نمرات ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست 19 و نیم  و ادبیات 17 و دینی 19 و زبان 17 و عربی 19 و نیم و سلامت و بهداشت و هویت 20   

منطقه سه تجربی

چیا میشه ؟

اگ مطمئنین بگین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبهپشت کنکوری ؟میشه بگی ریاضی و شیمی و فیزیکتو با کی خوندی

اره عزیزم پشتم 

ریاضی فقط کمپ 44 ماز عزیزی 

فیزیک داداشی الا 

شیمی مومن زاده ماز 

البته یکم درصدم پایینه چون خوندم ولی تست نزدم

بنظرت میرسم ؟:))

اگه تیر بتونی زیستو یکم بیاری بالاتر هرچی بخوای قبولیچجوری شیمی ۴۰ زدی دمت گرم

باید بیارم بالا عزیزم 

واقن؟

راستش این نمره هایی ک گفتم بر نهایی ماله امروز بود ک حل کردم سوالارو اینا رو 

البته ساده بود سوالاش 

فقط من باید خیلی بخونم چون عمومیم ضعیف و باید فیلم ببینم البته ک دارم صد خودم میزارم دینی ک فقط کتاب و نکات برای زبان 18 فیلم برای عربی 16 تا و برای ادبیات 16 تا 

و تازه شروع کردم سالیانه شیمی رو ببینم 

و میتونم ک درصدارو رو این چیزایی ک گفتم فیکس کنم چون من دوازدهمم همگام بخونم بر نهایی و تست بزنم میشه این درصدارو زد 

بعد دیگ اینکه فیزیک سه سال بستم 

بر تخصصی فقط باید بخونم و تست بزنم بر ریاضی فیزیک زمین 

بر زیست هم اولویت گزاشتم رو جمعبندی بر نهایی بعد دوازدهم و بعدم دهم بعد یازدهم چون یازدهم باید 3 فصل فیلم ببینم ولی فصلای گیاهی و 6 7یازدهم حذف کردم برشیمی هم فصل 3 دهم حذف کردم 

اوهههه چقدر تایپ کردم 

ببخشیدا :)

فقط با این شرایط میرسم؟ نظرت چیه؟

باید بیارم بالا عزیزم واقن؟راستش این نمره هایی ک گفتم بر نهایی ماله امروز بود ک حل کردم سوالارو اینا ...

معدل تو خونه ات رو در نظر نگیر یعنی مغرور نشو تا میتونی بخون واسه نهاییا چون کنکورت خوب بوده حیف میشی فقط دیوانه وار نهایی بخون بالا ۱۹ بشی چون ۶۰ درصده وهمه هم روی نهایی حساب کردن

ببین درصدای کنکورت فوق العادس اگه مال اردیبهشته،شیمی سی به بالا عالیه ریاصیم هم خوبه فیزیک که عالیه فقط زیستت نگرانم میکنه چون زیست خیلیییی مهمه و باید بالا باشه البته من اینطوری میگم منظورم برای رشته های تاپه وگرنه پیراپزشکیا قطعین

یه چیز خیلی مهم اینکه زیست هیچیییی رو حذف نکن گیاهیارو بخون میرسی فیلمم زیاد نبین فقط اون قسمتی که متوجه نمیشی فیلم ببین زیست یادگیریش از تست زدن میاد

همه چی خیلی عالیه انشاالله یه نتیجه خیلی عالی میگیری

معدل تو خونه ات رو در نظر نگیر یعنی مغرور نشو تا میتونی بخون واسه نهاییا چون کنکورت خوب بوده حیف میش ...

اره قطعاا اصلا انقدر میترسم نهایی زیر 19 بیست بگیرم ک نشستم دارم فیلم میبینم فقط سریع خودم برسونم و تموم کنم کارو امسال 

زیستم اول جمعبندی نهایی میبینم بعدش میرم سراغ خوندن 12 و دهم و یازدهم 

مگ اینک گیاهیارو کم کم بخونم چون 4 فصله و فقط جزوه بخونم هوم؟

عه من قربونت برما 

میتونی بیای تل؟

بعد کنکوری هستی عزیزم؟

اره قطعاا اصلا انقدر میترسم نهایی زیر 19 بیست بگیرم ک نشستم دارم فیلم میبینم فقط سریع خودم برسونم و ...

ببین اگه کتاب رو بجویی نهایی آسونه شماهم با این درصداقطعا کتاب رو خوردی

شما با مهدل ۱۷ و نیم هم کار رو تموم کردی پیرا راحت میاری

من خودم خیلی موافق فیلم دیدن نیستم اینکه خودت بری توی دلکار بیشتر تاثیر داره حالا خودتم بهتر میدونی

گیاهی خیلی مهمه حتما بخون مخصوصا فصل ۶ دهم و ۸ یازدهم،هورمون های گیاهی هم هر سال یه تست ازش میاد خوندنشم کار یه ساعته کلا دو صفحست

آره منم پشتم

ببخشید من کلا هیچ شبکه اجتماعی ندارم بعضی وقتا دلم میگیره میام اینجا

ببین اگه کتاب رو بجویی نهایی آسونه شماهم با این درصداقطعا کتاب رو خوردیشما با مهدل ۱۷ و نیم هم کار ر ...

فیلم میبینم بعد میخونم کتاب بعد دوره حس میکنم دیگ اوکیه وگرنه استرس دارم 

پزشکی میخام:)

اوکیه مرسی عزیزم

ایشالا موفق باشی ت هم 

فیلم میبینم بعد میخونم کتاب بعد دوره حس میکنم دیگ اوکیه وگرنه استرس دارم پزشکی میخام:)اوکیه مرسی عزی ...

اینم روش قشنگیه

استرس اوکیه اصلا مگه میشه کسی کنکور داشته باشه بی استرس باشه

من بهت امیدوارم فقط نهاییارو خوب بزن میاری

همچنین🥰

اینم روش قشنگیهاسترس اوکیه اصلا مگه میشه کسی کنکور داشته باشه بی استرس باشهمن بهت امیدوارم فقط نهایی ...

اوا فداتشم من عزیزم 

منم مطمئنم ت هم قبول میشی و خلاص