2821
2789
عنوان

فلج پا

73 بازدید | 6 پست

سلام خوبین دوستان؟

صبحایی که بیدار میشم تا نیم ساعت هر دوتا پاهام تکون نمیخورن گاهی اوقات حتی انگشتای پاهامم بزور تکون میدم

کسی بوده ک اینجوری شده باشه؟

درمان کردین؟اصن عادیه ی همچین چیزی؟

کبد چرب یا دیسک کمر دارین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

دکتر فیزیوتراپی برین با جریان برق چند جلسه خوب میشین

دوستم یه تایم کوتاهی از زندگیش اینجور شد

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خیلی مرسی ازتون

خواهش خانم

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

پیش چه متخصصی باید برم برا درمان؟

پزشک مغز و اعصاب یا ارتوپد 

اگه کبدچرب هم که داشته باشین فوق تخصص گوارش و کبد یا متخصص داخلی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03