2777
2789
عنوان

کارم زشت بوده

220 بازدید | 7 پست

ناراحتم چون دیروز جشن فارغ‌التحصیلی هم اتاقیم بود اما من نتونستم برم چون ک مریض بودم بدنم میلرزید فقط وقتی اومد بهش تبریک گفتم و گفتم ک نتونستم بیام مریض بودم . از ی طرف هم من خیلی شرایط مالی خوبی ندارم و نتونستم براش کادو بگیرم بنظرتون خیلی زشته ؟؟؟ چون دوتا دیگ از بچه ها که هم اتاقیمون نیستن و فقط یک ماهه با ما آشنا شدن رفتن جشنش اما من ک سه ساله هم اتاقیشم نتونستم برم 

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شعور داشتع باشع درک می‌کنه اگرم شعور نداشتع باشه بدرد دوستی نمیخوره

ببین من میتونستم برم ولی با حال بد . این ویروس جدیده رو گرفتم و صبحی هم باز آمپول زدم حالم خوب نبود خودش دید چند روز قبل جشنش لباسام اتو کردم ک برم وسایلم آماده کردم اما نتونستم برم . ولی با خودم میگم حالا میگه نتونست بیاد جشنم حداقل کادو بگیره اما من واقعا پولش رو ندارم الان تو شرایط مالی خیلی بدی ام

یه چیزکوچیکم شده بخرببربراش وبگوببخشیدمریض بودم نتونستم بیام.بچه هاازعابربانک چقدرمیشه پول نقدبرداشت ...

ی تیشرت براش کادو کردم خوبه؟

ی تیشرت براش کادو کردم خوبه؟

تیشرت اتفاقاخوبه بعداین گرم میشه بپوشه خنک میشه .ولی بهش زیادبگواگه میتونستم میومدم وظیفم بودبیام من ببخش و...اونم درک میکنه که نتونستی بری .دوستیتون پایدار

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
تیشرت اتفاقاخوبه بعداین گرم میشه بپوشه خنک میشه .ولی بهش زیادبگواگه میتونستم میومدم وظیفم بودبیام من ...

اره بهش گفتم خیلی .درکم کرد مرسی عزیزم ♥️