2777
2789
عنوان

از این اخلاق خودم خوشم میاد

6216 بازدید | 12 پست

از کم حرفی و درون گرا بودنم 

در صورت لزوم به کسی زنگ نمیزنم اگر به کسی زنگ بزنم طرف میدونه صددرصد حتما یا اتفاقی افتاده یا کاری دارم مثلا وقتی به مامانم زنگ مبزنم سریع میگه چی شده زنگ زدی تو‌کار داشته باشی زنگ می‌زنی 

به همسرمم زنگ میزنم همین رو میگه گاهی به شوخی میگه چی شده کسی مرده زنگ زدی یا گاهی استرس میگیره از زنگ زدنم‌ که چیه تو‌ الکی زنگ نمیزنی تو کل زندگیم همین هستم‌ ما درونگرا ها دنیامون فقط مخصوص خودمون هست 

شاید یکی از علت هایی که اینجا فعالیتم پررنگ هست اما تو اینستا سالی یکبارم یک استوری نمبذارم همین شخصیت درونگرا بودنم هست چون اینجا کسی منو‌ نمیشناسه راحت خودمو بروز میدم 

راستی آهنگ معین زد من اینجامو تو اونجایی چرا دوریم یه عالمه من خوابم نمیبره دیگه خوابم نمیبره چقدر قشنگه لعنتی 🥺🥺

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کل خوشیم این هست تنها هستم دارم آهنگ گوش می‌کنم خیلی برام‌لذت داره خیلی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من اینجا هم از خودم چیزی نمیگم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

سلیقه ایه دیگهمثلا من اخلاقای شما رو دوست ندارم همین که این اخلاقای خودتو دوست داری هم متعجبم میکنه� ...

منم آدمی که مدام حرف بزنه و بیخود زنگ بزنه برام تعجب اور هست و تحملشو ندارم اصلا 

اینکه صرفا وقتی کارتون گیر یکی میفته بهش زنگ بزنین اخلاق خوبی نیس ، بعضی وقتام زنگ بزنید حالشونو بپرسین شاید اون لحظه نیاز داشته باشن با یکی حرف بزنن

با این روند اونام فقط وقتی کارشون گیر باشه یاد شما میفتن

من این رفتارو با بقیه دارم ولی با مادرو شوهرم نه 

مثلا سالی یکی دوبار ب خواهرشوهرم زنگ میزنم ب قول شما زود میپرسن چیشده چه عجب یا خونشون سالی یکی دوبار میرم اونم کار واجب باشه عیدی ببرم یا تولدی باشه 

من این رفتارو با بقیه دارم ولی با مادرو شوهرم نه مثلا سالی یکی دوبار ب خواهرشوهرم زنگ میزنم ب قول شم ...

من به خواهر شوهر که تا حالا نشده زنگ بزنم تو این ده سال واقعا کاری ندارم باهاشون

اینکه صرفا وقتی کارتون گیر یکی میفته بهش زنگ بزنین اخلاق خوبی نیس ، بعضی وقتام زنگ بزنید حالشونو بپر ...

نه مثلا همسرم روزی ۴٫۵ دفعه زنگ میزنه فقط حال احوالپرسی میدون اخلاقم اینطور هست

شوهرت حتما کار نداده ک اصلا زنگ نمیزنیولی کاسه شوهر من نه منم یکی دوبار دیگه مجبور میشم

متوجه نشدم کار ندادم یعنی چی ؟؟