2777
2789

از لوازم پزشکی فروشیا یه چسبی هست دست ساز سفارش بدید درست میکنن یه بالشت خیلی کو چیک پر ارزن کنید زیر کمر قرار بدید هوا جریان داشته باشه  تشک بادی هست  عنبر نسا تو یه منقل کوچیک که دود به قسمت زخم بخوره انشالله شفا پیدا کنن

عزیز من شنیدم سفیده زده شده تخم مرغ هم خوبه البته خودم تجربه نکردم تجربه یکی از همسایه ها هست 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچوقت درمان خونگی انجام نده حتما مشاوره زخم بگیر. یه سری سایتا هم هستن مشاوره رایگان زخم میدن من مادرمو بردم کلینیک زخم تلما . اطلاعات تماسشو ندارم ولی فکر کنم اسمشو تو گوگل سرچ کنی بیاد

سر خود عمل نکن 

برو یه مرکز درمان زخم 

من که چند تاشو میشناسم چون عمم خیلی بیچاره درگیر میشه با زخم دیابتی . از همه بهتریم که مانیکانه خیلی معروفه

اصثلا سرچ کنی مرکز درمان زخم مانیکات سایتشو میاره خیلی خوبه اطلاعاتشم

شرکت دارو درمان سلفچگان رو تو گوگل سرچ کن تو قسمت محصولات گیاهی پماد زخم بستر رو ببین اگر خاستی از همونجا میتونی سفارش بدی برات بیارن. من استفاده نکردم اما شبکه مستند تی وی یک مستند از این شرکت دانش بنیان نشون داد که موسسش روی داروهاش و اثرات موثرش قسم میخورد . امیدوارم به کارتون بیاد.

چگونه  می توان از زخم بستر جلوگیری کرد؟

اقدامات لازم جهت جلوگیری از زخم بستر اسان تر و اقتصادی تر از درمان آن است .اولین قدم برای جلوگیری از زخم بستر"اموزش است .بیماران و خانواده های آنها"کارکنان بیمارستان باید درمورد دلایل و پیامد های زخم اموزش ببینند.

زخم بستر درنواحی مانند بدن"پاشنه ها|ساکروم که شایع است روزانه باید بررسی شود. مهمترین عامل در جلوگیری از زخم بستر کاهش فشار است.برای این منظور می توان موقعیت را تغییر داد اگر بیمار در رختپ

ک بار موقعیت تغییر یابد .

برای جلوگیری از اصطکاک در هنگام تغییر موقعیت باید از تکنیک های مناسبلستفاده کرد .برای جلوگیری از اصطکاک زانوهاو مچ پا باید از بالش استفاده کرد .یک بالش را باید از زیر زانو نامچ پا قرار دهید تا از تماس پاشنه با تخت جلوگیری شود.تغذیه بعنوان بخشی از مراقبت از بیمار درنظر گرفته شود و درمان حمایتی باید در بیماران کم کالری و پروتین انجام شود

https://drkhaleghinia.com