2777
2789

الان ۶ ماه شد گندست نوکشم گنده از کنارم کشیده 

😓😓😓😓

بازم شکر 

چند بارم کورتون زدم بالاهاش ورمش خوب شده تقریبا ولی یه نوک بزرگ و از کنارم کشیدست که دوست نداشتم بینیم از کنار کشیده باشه .

تو تاپیکای اینجا میگن تا یکی دو سال ورم داشتن بعضی میگن بعدش  خوب میشه کسی تجربه ای داره؟

مال بعضی هم ممکنه ببینی قشنگ قلمی و خوب شده درسته؟ یا اونا یه سال صبر کردن؟ مال من اولش بد نبود 😥ولی خب چیزی که الان میبینم این جوریه دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام ناامیدت کنما ولی من خواهرم هر چقد کورتون زد اخر بی فایده بود دکتر بد عملش کرده بود الکی میگفت ورم داری ، ورم هم خوابید باز گنده س دماغش 

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

نزدیک دوساله عمل کردم.از نیم رخ بینیم ب قول خودت کشیده و درازه.درستم نشد.دوسندارم خودمو ببینم یا بخن ...

راس میگی؟ ان شاالله خوب باشه برات . من حس میکنم اومده قوس بده و نوک بینی رو کشیده کرده شاید .میگه ورم بخوابه میره عقب تر شاید برای شما هم ایشالا درست شه به زودی

نمیخوام ناامیدت کنما ولی من خواهرم هر چقد کورتون زد اخر بی فایده بود دکتر بد عملش کرده بود الکی میگف ...

ممنونم عزیزم خدا کنه کارم به ترمیم نکشه که بقیه هم مانعت میکنن چون  شکست عمل کردم . از اقوام اومدن سر عمل به دکتر گفتن مردونه باشه 🙁 خداروشکر که دکتر تحویلشون نگرفت و از اون دکترا نبود که حرف اونا رو گوش بده . ولی خب فوبیا دارم یکم که بهترم خدارو شکر 

نیمه فانتزی عمل کردم هر کس میبینه میگه چه طبیعی شده مبارک باشه( در صورتی که ورمه که نیمه فانتزی رو ط ...

منم عمل کردم مگه چقد ورم داشته باشه، دکتر منم میگه ورمه

نصف که نمیشه دماغت

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
نه اصلا.من بینی طبیعی ساده میخاستمقوس داده و کلی از نیم رخ دراز کرده

حتی قوس ملایم هم نمیخواستی؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤