2821
2789
عنوان

ریتالین

69 بازدید | 11 پست

سلام 

من میخوام برای این یه ماه امتحاناتم نهاییه مهمه ریتالین مصرف کنم تمرکزم بره بالا 

گوشیمم گذاشتم کنار الان برداشتم ولی خب فایده نداشت 

قرص ریتالینو از کجا میتونم تهیه کنم؟ یا قرص دیگه اگه بلدید

میدونم عوارض داره لطفا فقط راهنمایی کنید🌻

=)))) من یه تاپیک دارم درباره‌ش. اگه می‌خوای خودت رو بدبخت کنی بخورش.

در ضمن من زیر نظر روان‌پزشکم خوردمش و هزارتا داروخونه گشتم تا پیداش کردم، کلی هم مدرک شناسایی و شناسنامه و اینا رو دادم تا بهم دادنش و توی پرونده‌م ثبت شد. من یه آشنا دارم ریتالین می‌خورد، موقع طلاق بر علیهش استفاده کردن که این مشکل روانی داشته و مهریه ندادن. قرص بدیه. خودت رو بیچاره نکن.

هومت، هوخت، هورشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریتالین بدون نسخه نمی‌فروشن، قاچاقیشم دردسر داره. عوارضش زیاده، مخصوصاً اگه الکی مصرف شه. اگه فقط دنبال تمرکزی، قهوه غلیظ یا مکمل منیزیم امتحان کن. چیزای کم‌خطری‌ن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

=)))) من یه تاپیک دارم درباره‌ش. اگه می‌خوای خودت رو بدبخت کنی بخورش.در ضمن من زیر نظر روان‌پزشکم خو ...

منم یه مدت زیر نظر روانپزشک بودم، یعنی اگه بهشون بگم برام اینو بنویسن فقط با نسخشون میتونم بخرمش درسته؟ اونطوری غیرقانونی میشه انگار

منم یه مدت زیر نظر روانپزشک بودم، یعنی اگه بهشون بگم برام اینو بنویسن فقط با نسخشون میتونم بخرمش درس ...

چه روان‌پزشک درپیتیه که هر چی بگی برات می‌نویسه...

نمی‌دونم من اطلاعی درباره قاچاقی خریدنش ندارم قانونی خریدم.

هومت، هوخت، هورشت.

چه روان‌پزشک درپیتیه که هر چی بگی برات می‌نویسه...نمی‌دونم من اطلاعی درباره قاچاقی خریدنش ندارم قانو ...

درست نیست اینطور درباره پزشک صحبت کنید عزیزم.. 

مرسی از راهنماییتون🌻

درست نیست اینطور درباره پزشک صحبت کنید عزیزم.. مرسی از راهنماییتون🌻

آره باید حرفای آب‌دارتری بزنم. پزشکی که فقط پولش براش مهمه و هرچی بیمار می‌گه رو می‌نویسه لیاقتش باطل شدن مهر نظام پزشکیشه...

خواهش می‌کنم.

هومت، هوخت، هورشت.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز