2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
نه هردو توتعیین تاثیردارن هم زن هم مرد

زن تاثیری نداره زن کلا کروموزوم X X اون مرده که Xy زن که در هر صورت X به اشتراک میذاره این مرده که اگر X بده دختر میشه اگر y بده پسر

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی منی ک با ۳۱ سال سن ۳ تا پسر دارم و در حسرت یه دونه دختر ک بزارمش رو سرم و همدمم‌بشه 😊💞💔🚶🏻‍♀️

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

یچیزی تو زیست خوندن فک کردن پزشکن😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا لج دراره ا ...

دکتر زنان خودش میگه تغذیه توطبع تاثیر میزاره  طبع هم توجنسیت .

زن تاثیری نداره زن کلا کروموزوم X X اون مرده که Xy زن که در هر صورت X به اشتراک میذاره این مرده که ا ...

زن هم نقش داره تو گرفتن کروموزوم بابا چرا نمیفهمید...

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

مگه دخترزا فحش هست که پسرزا افتخار باشه؟

همون قدر که به یکی بگن پسر زا به خودش افتخار میکنه اگه به یکی بگن دختر زا انگار دارن بهش فحش میدن.

خب با افتخار بگه اره دخترزا هستم .اگه کسی دخترزا نبود الان ننش وجود خارجی نداشت.اگه کسی هم پسرزا نبود الان باباش وجود خارجی نداشت.هر دو جنس باید در کنار هم باشن.

هردوتاش خوبه

من از اونایی هم که میگن پسر خوب نیست دختر خوبه خوشم نمیاد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

زن تاثیری نداره زن کلا کروموزوم X X اون مرده که Xy زن که در هر صورت X به اشتراک میذاره این مرده که ا ...

عزیزم ربط داره...مرد جفت این کروموزوما رو ازاد ولی رحم زنه که یکیشو بیشتر سمت خودش جذب میکنه!یا مثلا محیط رحم موثره اگه اسیدی باشه احتمال دختر شدن و قلیایی باشه احتمال پسر شدن بیشتر میشه...

میزان اسیدی بودن رحم زن هم در اینکه x رو بگیره یا y رو تاثیرگذاره

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام