2777
2789
عنوان

تولد پیک نیکی

107 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی تا حالا تولد پیک نیک گرفته

دلم نمی‌خواد امسال برا نامزدم خونه یا کافه تولد بگیرم 

خیلی تکراری شده ذوقی ندارم 

دلم میخواد بریم طبیعت 

یعنی جایی که مدنظرمه جنگل و اینا نیست یه جایی که کوه و دره ست

به نظرتون چیا بچینم 

نوشیدنی و ظرف مزه چی باشه 

میشه کمکم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا صندلی تاشو ببر اگه ندارین همون حصیر و پتو کافیه 

یا میتونی چادرمسافرتی ببری 

چیپس و پفک و کالباس و زیتون و نوشابه و انرژی زا و پاستیل و تخمه و هرچی ک تلنقلات دوست داری ببر 

ناهار هم جوجه مواد بزن روش یخ بذار ک خراب نشه اگه مسافت طولانی میخوای بری 

چایی و هندونه و کیک هم برای عصر 

یا میتونی از سر راهتون کاپ کیک بگیری و ببری 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

کیک بپز خودت با خامه و موز توت فرنگی تزیین کن بساط برگر ببرین برگر ذغالی بزنین رو آتیش یا مثلا الویه درست کن ببرین

خوراکی چیپسو چوب شور و میوه و تخمه و نوشیدنی 

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

پیتزا یا ساندویچ

میز مزه هم پفک و چیپس و کرار و چوب شور و کالباس و خیار شور یه نوع دیپ هم حالا هر چی که بلدی بزار

زیر انداز فراموشت نشه اگه جایی میرید که آفتاب داره حتما چادر مسافرتی هم ببریو

دوتا صندلی تاشو ببر اگه ندارین همون حصیر و پتو کافیه یا میتونی چادرمسافرتی ببری چیپس و پفک و کالباس ...

شهر ما اینقدر گرمه که برا ناهار نمیشه رفت 

همون عصر تا شب چون می پذیم

تو سینی چوبی کالباس بزارم نون نمی‌خواد😂

همیشه برام سوال بود🤣🤦🏼‍♀️

پیتزا یا ساندویچمیز مزه هم پفک و چیپس و کرار و چوب شور و کالباس و خیار شور یه نوع دیپ هم حالا هر چی ...

اینقدر گرمه که نمیشه برا ناهار یا شام رفت همون سه چهار ساعت عصرونه میریم

تو ظرف چوبی کالباس بچینم نون نمی‌خواد همیشه برام سوال بود چرا تو سینی هاشون نون نداره کالباس خالی می‌خورن🤣

یه عالمه میوه فصل، آجیل و خشکبار، چند مدل پنیر ساده، نون تازه و چندتا سبزی خوردن بذار. نوشیدنی هم بهتره چای سرد با لیمو یا دوغ باشه که هم خنکه هم راحت. یه چند تا ساندویچ سرد هم درست کن با کالباس و پنیر یا مرغ. بشقاب و لیوان و دستمال کاغذی هم یادت نره. کل قضیه ساده و راحت باشه، نه شلوغ. یه پتو یا زیرانداز بزرگ که راحت بشینین. اگه موسیقی هم دوست دارین، یه اسپیکر همراه ببر. همین!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شهر ما اینقدر گرمه که برا ناهار نمیشه رفت همون عصر تا شب چون می پذیمتو سینی چوبی کالباس بزارم نون نم ...

ن کالباس رو خالی میخورن 

میتونی توی نون باگت بذاری و برش بزنی مثل رولت 

فقط واسه اینکه بهم بچسبه و وا نره داخل نون ها سس مایونز بزن یکم

همون عصر تا شب برید ک نور باشه و عکساتون خوب از اب دربیاد 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه