2821
2789
عنوان

خواب جن

95 بازدید | 14 پست

سلام خواب دیدم یه نفر بهم گفت تو اتاق خوابت دوتا دختر هست که جن هستن ، گفت یکیشون ریزه میزه و بوره که شاده و می خنده اما یکیشون مو سیاه و قد بلند انگار اذیتش میکنن و همش ناراحته ، تعبیرش چیه (تو پرانتز بگم که گاهی یه چیزایی حس میکنم تو بیداری ، حتی یه بار تو همون اتاق دراز کشیده بودم یکی اسممو صدا زد که صداش زنانه بود)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی ؟؟؟ طرفارو بهم می‌ریخت جلوی خودت؟

توی اتاق بودم یهو صدای محکم زدن ظرف ها انگار ریختن بارها میومد بقیه وحشت کرد بودن گفت کار کی بود یه بار اومدم دیدم  مانتوم مرتب گذاشتن تو کمد

...

دوستان من دوسال پیش هم درگیر این مسائل شدم،حتی تو همون اتاق دراز کشیده بودم که اسممو صدا زدن صداش زن بود، به یک کسی که سرو کارش با قران بود گفتم بهم گفت سوره تکویر بخون تا چهل شب ، محافظت میکنه دربرابر طلسم و اجنه، خلاصه شروع کردم خوندن آیت الکرسی هم میخوندم خیلی خوب شدم گذشت تاهمین دیشب این خوابو دیدم ،حتی تو خواب بهم اون شخص گفت دوتا دختری که تو اتاقتن کاری باهات ندارن نترس، فقط گفت یکی از دخترا همش ناراحته انگار اذیتش میکنن یا میزننش نمیدونم منظورش چی بود