2777
2789
عنوان

دیدم بغل نامزدمه

1882 بازدید | 82 پست

امروز رفتم خونه نامزدم اینها بعد مادرشوهرم خیلی آدم حسودیه کلا پیداعع حسودی من می‌کنه 

بعد نامزدم شبا توی اتاق می خابه رفتم تو اتاق دیدم ی رخت خواب دیگه بغل رخت خواب نامزدمه فهمیدم مامانش شبا بغل پسرش می خوابه قشنگ بغل بغلش بود 

آخه یکی نیست بگه برو بغل شوهرت بخاب آخه چرا بغل پسرت میری می خابی 

ی دفعه دیگه هم از لج من می گفت پسرم شبا بهم عادت داره نمی خوابه بدون من تا من نرم😐💔

یا قبلا می گفت بغل پسرم می خابم من ی بار ب نامزدم تیکه انداختم بعد می گفت ن تنها می خابم دیگه اما فکر کنم دروغ گفته بود 

عصبی شدم دیدم بغلش خوابیده 😐😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسخره

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

اوه اوه خدا در ادامه زندگی به دادت برسه. قشنگ از اون مادرای کنترل‌گره که پسرش رو با بند ناف روانی به خودش بسته.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️