2777
2789
عنوان

کلبه نیک شاپ

2762 بازدید | 8 پست

سلام دوستان معرفی یک آنلاین شاپ پوستی میخواستم بکنم 

آنلاین شاپ کلبه نیک درگهان ، اینجا محصولات کمتر از جاهای دیگه میده ولی خب پیچش اینجوریه محصولات فیک و اصل باهم میفرستن یعنی چندتا اصل یکی فیک اینجوری کسی هم شک نمیکنه ، مثل رویال شاپ درگهان ، اینکار در آنلاین شاپ های درگهان انگار ترند شده اینکار، و اینکه کلبه نیک همه کامنت های منفی پاک میکنه متاسفانه اونایی ک بهشون فیک رسیده کامنت میزارند پاک میکنه و کامنتا فقط فقط درمورد اصل بودن می‌بینید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خرید کردید؟

سلام از رویال شاپ درگهان بله ،و با کلی پرسش از دیگران فهمیدم کلبه نیک هم اینجوری هستن متاسفانه و اینکه کسایی که کامنت منفی میزاشتن همه رو همه رو پاک میکردن متاسفانه 

من نامبوزین و دور چشم اکسیس وای، و اسنس حلزون و سرم 6پپتایدکره ای، و کوشن تیرتیر خریدم و اینکه با تحقیق‌هایی که کردم و همچنین سوزش پوستم بعد از استفاده متوجه شدم فقط نامبوزین اصله بقیه محصولات رو برام فیکشو فرستادن، کامنت گذاشتم ،دایرکت پیام دادم کلا از همه جا بلاکم کردن و کامنتهام رو پاک کردن