2821
2789
عنوان

تحلیل طلا

251 بازدید | 4 پست

به اصرار برخی از کاربران تحلیل رو میزارم

طلا الان با حمایت بسیار مهم درگیر شده و اگه بتونه بشکنتش و اخبار مذاکرات مثبت باشه و اتفاق خاصی نیافته تا ۵۶۰۰ تومن میتونه ریزش کنه

در بازار های مالی قطعیتی وجود نداره و تمام تحلیل ها آمار و احتمالات هست 

این تحلیل براساس سبک عرضه وتقاضا هست و پیشنهاد خرید و فروش نیست هرگونه سود وضرر ناشی از این تحلیل بر عهده خودتون هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

سلام میخام ترید کردن اموزش ببینم از کجا شروع کنم بعد اینکه نوبتکس عضو شدم بعد باید کدوم صرافی ثبت نام کنم بهتر

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام میخام ترید کردن اموزش ببینم از کجا شروع کنم بعد اینکه نوبتکس عضو شدم بعد باید کدوم صرافی ثبت نا ...

سلام ترید کردن یه کار بسیار سخت و طاقت فرسا هست دارای فشار روانی و استرس شدیدی هست سال ها باید تمرین کنید و آموزش ببینید و شکست بخورید آزمون و خطا کنید تا سبک خودتون رو بدست بیارید

اصلا آسون نیست

اول باید دحلیل تکنیکال یاد بگیرید که ۶ ماهی طول میکشه

بعدش باید تمرین کنید در حساب دمو یا همون تمرینی که ممکنه یه سالی طول بکشه

انواع و اقسام سبک تحلیل وجود دارهباید برسی کنید که کدوم سبک براتون مناسبه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
سلام ترید کردن یه کار بسیار سخت و طاقت فرسا هست دارای فشار روانی و استرس شدیدی هست سال ها باید تمرین ...

سلام وقت بخیر

میشه لطف کنید درخواستم رو قبول کنین🙏

خوشا دیدار ما در خواب ....
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز