2789
عنوان

جن 😐

527 بازدید | 18 پست

ظهر خونه خاله شوهرم بودم. غروب همسادشون اومد جا چنگه بازو و رون پاشو نشون داد .گریه کرد جنا اینجوری کردن

گفتم دیدیشون؟گفت ن حس میکنم ی هو بدنم سرد میشه.گفت شاید ب خاطر اینه ک صاحب قبلی این خونه دعا نویس بوده. اثرات اونه

دلم براش سوخت.گفتم به همسرت بگو گفت ن میره پشت سرم حرف میزنه زنم خل وضعه روانی هست. گفتم نمیپرسه جا چنگو؟ گفت میگم دستو پامو ژیلت زدم خاروندم 

دیگه رفت منم ترسیدم حتی برا خوابیدن شب نموندم 

بسم الله😨

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانومی تعریف میکرد جن ها بهم ت ج ا و ز میکنن. منکه باور نکردم و کلی مسخرش میکردم  ولی مرگ بچه هاشو قسم میخورد که راست میکه

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
یه خانومی تعریف میکرد جن ها بهم ت ج ا و ز میکنن. منکه باور نکردم و کلی مسخرش میکردم  ولی مرگ بچ ...

بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه

من موندم چطور سکته نزده چ برسه بیاد تعریف کنه