mary_tayefeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 403 عنوان سلاممممم👋🏻😂 92 بازدید | 8 پست من نمیدونستم همچین کاربری دارم شانسی این شماره رو زدم دیدم آورد اصلا نمیدونم مال چه زمانیه😂😂🤦🏻♀️چقدر کاربری تو نی نی سایت دارم میتونم خرید و فروش کنم😂😂 1404/02/25 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9698 😐😐😐😅😅 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
mary_tayefeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 403 عزیزم اصلا تاپیک هایی که زدم فقط چرت و پرت محظه🤣🤣🤦🏻♀️الان میفهمم چرا حذفش کرده بودم🤣🤣🤣🤣
mary_tayefeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 403 😐😐😐😅😅 بنظرم دوباره حذفش کنم مایه آبروریزیه این کاربری🤣💔
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9698 بنظرم دوباره حذفش کنم مایه آبروریزیه این کاربری🤣💔 یعنی یکی با شمارت اومده سایت؟؟ اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
mary_tayefeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 403 یعنی یکی با شمارت اومده سایت؟؟ احتمالا هرچی میخونم باورم نمیشه این تاپیک هارو من زده باشم توی یکی از تاپیک هام عکس انگشت پا گذاشتم😐😑یعنی من سه سال پیش اینقدر دیوانه بودم؟😐😐😐🤦🏻♀️
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9698 احتمالا هرچی میخونم باورم نمیشه این تاپیک هارو من زده باشم توی یکی از تاپیک هام عکس انگشت پا گذاشتم� ... اره همه چی ازت برمیاد😂😂🤣😅😅🤣😂😅 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
mary_tayefeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 403 اره همه چی ازت برمیاد😂😂🤣😅😅🤣😂😅 باید برم تو افق محو شم🤦🏻♀️🚶🏻♀️🏃🏻♀️