2777
2789
عنوان

هیتر های عشق ابدی نـــیـــان❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا لباساشون و مدل آرایششون اینقد خزه😐

دقیقا😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

طناز خیلی لوس و بی سیاست و بچه اسطرز رفتارش مثل دخترهای نوجوانه فقطم‌اومده جایزه رو ببره و برهیک کلی ...

نگارم لوس کرده بود خودشو رفته بود شاهینو مخ کنه بعد به فرشاد میگفت کشمو گذاستم تو دستس بمونه بدونن پسلم صاحاب داله

نگار خدایی هم حسوده هم میخواد همه پسرا فقط اونو داشته باشنخودش میگفت میترسم با شاهین اوکی شم فرشادم ...

باور کنید اینا همش سناریوعه برای جذب کردن مخاطب مردم سادن گول میخورن وگرنه من یه رفتارای عجیب غریب دیدم بعیده از ادم عادی

باور کنید اینا همش سناریوعه برای جذب کردن مخاطب مردم سادن گول میخورن وگرنه من یه رفتارای عجیب غریب د ...

ببین پرستو صالحی که حالش معمومه

هدف برنامه هم یه جور تغییر فرهنگه

کسی هم که هم سو باجریان باشه دوستش داره

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

ببین پرستو صالحی که حالش معمومههدف برنامه هم یه جور تغییر فرهنگهکسی هم که هم سو باجریان باشه دوستش د ...

افرین دقیقا من نمیدونم اینا چجوری با کسی که تازه برا اولین بار دیدن سریع میرن تو بغل همو لبو و ... این داستانا زشته خدایی

افرین دقیقا من نمیدونم اینا چجوری با کسی که تازه برا اولین بار دیدن سریع میرن تو بغل همو لبو و ... ا ...

خب هر برنامه ای همه طرز فکری فن های خودشو داره

نمیشه حذفشون کرد باید درست و غلط رو به بچه یاد داد

تصمیم گیرنده خودشه

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

من تو اینستا یه پست دیدم میگن طناز افغانیه نمیدونستم😐

افغانی نیست مامانش شبیه افغانیه بوده اینطور میگن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇