2777
2789
عنوان

دلی عروسی🌱🥲

515 بازدید | 30 پست

شاید سخت ولی گذشت🫠🌱 مثل یه چشم بهم زدن گذشت دوران نامزدی/ دوستی مون از سختی های اول مخالفت خانواده من بگیر تا چندین خواستگاری اومدن اقا داماد😂🥲بعد از 6 سال دوستی فردا عروسی مونه🥲اولین دیدار 1399/8/22🤍

اوایل دوستی مون چه من چه اون سختی های زیادی تحمل کردیم یادمه همون اوایل تصمیم گرفته بودم مستقل از خانواده اش باشه از صفر شروع کرد نه ماشینی نه خونه ای و شرایط طوری بود که خودم  با ماشین میرفتم دنبالش از سرکار میبردمش خونه :) و هیچ وقت زخم زبون های اطرافیان فراموش نمیکنم چقدر دلمو شکوندن در صورتی که من اون تایم نیاز داشتم کسی درکم کنه🥲💔

خلاصه که رابطه خوب پیدا کردنی نیست ساختنی هست🌱👌

تو برای من همونی هستی که
هیچ وقت ازت سیر نمیشم
اولمی ، آخرمی
دیروزمی ، امروزمی ، فردای منی🤍

بماند به یادگار 🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای خدااا😍😍😍الهی خوشبختتر بشی از اینی که هستی🩷مبارکه

ممنونم قشنگممم همچنین🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مبارکت باشه. سخت بود، ولی ساختیش. حالا فقط خوش بگذرون و از لحظه‌هات لذت ببر.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عشقتون پایدار. چ خوبه رابطه ای روساختید که توش حال دلتون خوبه شماها ۱۰هیچ ازهمه جلوترید🩷

ممنونم قشنگم🤍🥲

به به کیف میکنم میبینم پای هم موندن و رسیدنتون رو ..... 

بودنتون کنار هم همیشگی عروس خانوم 

این روزا دیگه کم پیدا میشن آدم های که مسئولیت رابطه رو به عهده بگیرن تلاش کنن بمونن بسازن ..... همه چیز سطحی و سریعا قابل جایگزینی شده ...

قدر بدونید بودن رو 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

ای جانم مبارکاس گلی😍✨

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

2790
2778
2791
2779
2792