2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
تو بخاطر پول با شوهرتی شوهرتم بخواطر نیاز جنسی کنارته؟ اگه رابطتون اینه بیشتر به ازدواجت فکر کن

نیاز واسه هر دو آدمه

ولی باید مرد هم نیازای مالی زنو در نظر بگیره

نمیشه که هیچی خرج نکنه😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

استارتر باید سعی کنی از الان عادتش بدی برات هزینه کنه،فقط لطفا خودت کامل دراختیارش نذار که اگر کامل ...

اره دقیقا مرسی از حرفات به خدا حرفات حقه 

من همین که هنوز عقدیم نگرفتم الان عادت کرده ولی یا درستش میکنم یا جدا میشم چون یه سری مشکلات دیگم هست 

مگه دیوونم از این سن بشینم پای غصه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مادر شوهرم ده بار حتی به خودم گفته تو خیلی مظلومی مادرشوهر که اینو بگه تو فرض کن...

مرد دوجا قابل تربیته، یه بار زیر دست ننش یه بار زیر دست زنش، شما مراعات نداشتنش رو کردید الان همونطوری عادت کرده، این طرز فکر واسه درصد زیادی از آدما جواب نمیده.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

ببین حرف شما متینه و مورد قبول منم هست ولی آدم باید با توجه به شرایط حرف بزنه می‌دونیم که این آقا پس ...

چرا؟ پرده بکارت چه اهمیتی داره که نداشتنش جدا شدنو ایشونو کنسل کنه؟ 

اگه قرار باشه جدا بشه بدون پرده بکارتم جدا میشه فرق خاصی به حالش نمیکنه رابطه ای که داشته هم با شوهر رسمیش بوده 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ولا زن هیج جا ننوشته بره کار کنه اگر زن کار کنه خوب این نفقه مرد میده چرا باید قانون باشه طبق حرف ش ...

ببخشید آیه قرآن نیست حدیث هست از پیامبر 

پيامبر صلي الله عليه و آله : طَلَبُ الْحَلالِ فَريضَةٌ عَلى كُلِّ مُسْلِمٍ وَ مُسْلِمَةٍ؛

كسب درآمد حلال، بر هر مرد و زن مسلمانى واجب است. حديث

اره دقیقا مرسی از حرفات به خدا حرفات حقه من همین که هنوز عقدیم نگرفتم الان عادت کرده ولی یا درستش می ...

اره عزیزم،سعی کن آروم آروم و نرم نرم،با زبون خوش عادتش بدی،معذرت میخوام ولی باید خ..ر..ش کنی!!فقط دعوا و مرافعه راه نندازه

درمورد مشکلات دیگه هم از کسی مشورت بگیر،یا مشاوره برو،امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد و خوشبخت و عاقبت به خیر باشی عزیزم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
والا من 15 سالم بود اومدن خاستگاری. اگه یکم بیشتر میخابیدم یا کار نمیکردم مامانم میگف همینجوری ادامه ...

بخاطر غرغر و حرف مامان آدم نمی‌ره با یه مرد که معلوم نیست چیه و دلش نمی‌خواد اندازه چیپس و پفک خرید کنه ازدواج کنه

.She's somebody , not some body.  

اولا بابام خرجی میده بهم من نیازی به پول اون ندارم فقط می‌خوام بد عادت نشه که شده دوماً چیزی که نمید ...

نگران نباش سرم نمیاد دیگه گذشته چون۲۵سالمه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

همسرت مرد زندگی نیست عزیزم 

تاپیکاتو خوندم حتی در مقابل توهین مادرش ازت دفاع نکرده 

اسی جان سعی کن فعلا عقد بمونی 

واسه ازدواج عجله نکنی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
چرا؟ پرده بکارت چه اهمیتی داره که نداشتنش جدا شدنو ایشونو کنسل کنه؟ اگه قرار باشه جدا بشه بدون پرده ...

دیدگاهی رو که داری منم دوست دارم و دیدگاه رایج افراد اطراف من هم به همین صورته ولی خواهشاً توجه کن که ما داریم در رابطه با اسی حرف می‌زنیم 

هنوز خیلی از افراد جامعه امروزی سنتی موندن 

درک چیزی که میگم خیلی دشوار نیست فقط لازمه که یه خورده خودتو جای فرهنگ اسی بزاری