2777
2789
عنوان

شما باشید میدید

1066 بازدید | 37 پست

دیروز گوشیمو برداشتم دیدم برادرم چند بار زنگ زده و من متوجه نشدم

سریع زنگ زدم ، تو یه جمعی بود، دوستاش؛ همکاراش ،؛فامیل، تو جمع اونا با من تندی میکنه که چرا جواب نمیدی؟ گوشی برای:چیه! و....

بعد میگه به گوشیت یه کد میاد ، بده من، میگم برای چیه؟ میگه برای کشف حجاب که ماشینارو توقیف میکنن!!

شمارمو میده دوستش؛ اون وارد میکنه، کد میاد، حالا کد رو دادم علیرغم میل باطنیم

بعد زنگ میزنه میگه کد ملی بده، که بده به دوستش، منم ندادم، گفتم یادم نیست، کارتم هم پیشم نیست! دوباره پیش جمع مسخره میکنه که تو چجوری آدمی هستی که کد کددملیتو حفظ نیستی و از این حرفا

آخه من چرا باید کد ملیمو بدم به غریبه که فردا هر استفاده ای خواست بکنه!!!

بد کردم؟؟؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه نمیدم

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

ببین چندروز پیش برای همسرم 15 تومن مالیات اومد پیگیر که شدیم گفتن یه نفر تو یه شهر دیگه با کد ملی همسرم فعالیت اقتصادی انجام داده مالیاتش برای ما اومده

هرچند کلا حرفش غیرقابل باوره ولی زور ما که نمیرسه به دو     لت    باید بدیم

افرین تو این داداش خیری نیست حواستو جمع کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .