2777
2789
عنوان

اسپری آسم

1165 بازدید | 18 پست

بچهاا نمی‌دونم چرا ولی من با اینک اسپری میزنم هنوزم نفس تنگی میگیرم بعضی اوقات الان از دیروزه باز اینجوری شدم 

سطح اکسیژن و اینام خوبه ولی همش اینجوری میشم اینم بگم دکتر رفتم گفت برونشیت داری و 

تا ۱۰/۱۵ روز باید مصرف کنم اسپری رو بعد اون همش هروقت نفسم گرفت باید بزنم 

الان ۶ روز دیگ مونده تا تموم شه از اون تایم هروز زدنش

هروز ۲ پاف میزنم هر ۱۲ ساعت یدونه روز یدونه شب

اسم دارومم اینه

فاستر

۲۰۰/۶

زده جهت مصرف استنشاق دهانی فقط برای مصرف در بزرگسالان

۱۲۰پاف

اینم بگم با این دستگاه سطح اکسیژن گیرا تو خونمون داریم میگیرم همیشه که اولش میذارم رو ۹۹عه بعد یهو مدیره میره رو ۹۶/۹۷/۹۳ بعد یکم بعد میره رو ۹۹ باطریشم اخراشه ممکنه اشتباه بزنه ؟ولی وقتی دوباره میزنم همون ۹۹ نشون میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر پافی که میزنی چند ثانیه حبسش کن بعد بده بیرون

اینکارو میکنم ولی بازم نفس تنگیه رو دارم :(

البته یه چند روزشو یکم تنبلی کردم فقط یه بار زدم 

قرص یونی فرو هم میخورم مال کم خونیه اونم میخورم یه جوری حالمو بد میکنه همش 

حالا دکترم گفته باید ۴ ماه دیگ سی تی بگیرم ببرم باز واسش ببینه چطوریه

اینکارو میکنم ولی بازم نفس تنگیه رو دارم :(البته یه چند روزشو یکم تنبلی کردم فقط یه بار زدم قرص یونی ...

اسپری رو اصلا قطع نکن

یه شلوار جیب دار پات کن همش تو جیبت باشه

برای کم خونیت چون این قرصا اهن دارن ادم بعدش یه جوری میشه من ضعف میگیرتم کاری که من میکنم اینه که بعد از غذا با یه لیوان شربت یا لیوان اب بزرگ قرص رو میخورم اصلا قبل از غذا یا ناشتا نخور

منم میزدم دکترگفت آسم خفیف داری خوب نشدم بااسپری دیگه نزدم بعدا فهمیدم سینوزیت دارم که سخت درمان میش ...

اخه من سی تی گرفتم بردم یه هاله قدیمی داشتم که نشون میداد از بچگی بوده گفت ژنتیکیه و برونشیت داری و هیچوقت درمان نمیشه کامل اما میشه بهبودش داد تا حدی بودی سیگار و بوی حتی گرد گلم اذیت میکنه 

ولی خب این مدت من خیلی رعایت کردم نمی‌دونم چرا یکم بهتر شده بودم باز اینجوری شدم 

بعد چند روزه حس حالتهوع هم بهم دس میده 

اسپری رو اصلا قطع نکنیه شلوار جیب دار پات کن همش تو جیبت باشهبرای کم خونیت چون این قرصا اهن دارن ادم ...

عه پس طبیعیه؟ من قرص کلسیم هم میخورم بعد چند روزه الان ۳ روزه همش حس حالتهوع گاهی اوقات دس میده وقتی یه ذره گشنم میشه

اخه دکترم گفت اسپری رو بذار تو یخچال نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه برا همین یادمم میره گاهی

اره واقعاااا عذاب الهیه این مدت منی که اصلن قرصی نبودم حالا دارم هم تند تند قرص میخورم هم اسپری :) 

چند سالته

۲۳ سالمه

بابام شیمیایی بوده کلن ابجیمم که قبلا سیتی گرفته بود همچین هاله هایی دیده بودن تو یه قسمت ریه هش مال منم بوده این نفس تنگیا از بچگی ولی اونقدر شدید نبود الان پیشتر شده 

عه پس طبیعیه؟ من قرص کلسیم هم میخورم بعد چند روزه الان ۳ روزه همش حس حالتهوع گاهی اوقات دس میده وقتی ...

اون حالتی که داری ضعفه 

پروتئین بیشتر بخور کم خونیت جبران شه

من روزی ۴ تا مکمل میخورم

کلا ما خانما پریود میشیم اهن و فولیک اسید همیشه باید بخوریم

اما کلسیم دائمی نیس یه مدل میخوری بعد کمبودش رفع میشه

حالا بدبختی من بد غذا هم هستم در نتیجه همیشه کم خونم

اون حالتی که داری ضعفه پروتئین بیشتر بخور کم خونیت جبران شهمن روزی ۴ تا مکمل میخورمکلا ما خانما پریو ...

خوشبحالت من اصن نمیتونم یدونه مکملم مثل آدمیزاد بخورم همین امگا ۳ رو نتونستم هنوز بخورم میخام برم سایز کوچیکترشو گیر بیارم

اره واقعا پریودی و بد غذایی و ..همه اینا عامل کم خونی شدید میشه دیگه منم دقیقا همینم اصلا لب به گوشت و اینا نمیزدم 

الان هرچی گوشته میبینم میخام حمله کنم بهش 

خوشبحالت من اصن نمیتونم یدونه مکملم مثل آدمیزاد بخورم همین امگا ۳ رو نتونستم هنوز بخورم میخام برم سا ...

یه راه حل هست برا خوردن قرص امتحانش کن البته با این قرصای ژلاتینی مثل همین امگا ۳

نصف دهنتو اب پر کن در حدی که دهنتو باز میکنی اب نریزه بیرون

قرص رو بنداز تو دهنت بعدش اب و قرص رو با هم قورت بده

انقد از بچگی قرص خوردم دیگه عادتم شده 

من هنوزم گوشت اذیتم میکنه مگر کالباسی همبرگری چیزی