2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

57 بازدید | 7 پست

خواب دیدم ی کفش فروش بود ازیکی ازکفشای مشگی من داشت گفتم برم عین همونوبرداریم

اومدم دیدم جمع کرده تویکی ازکارتونا ی کفش دراورد

زرشگی سایزش۴۲پوشیدم به پام بزرگ بود گفتم رنگ آبی ازاین کوچیکتربده

گفت دیگه جمع کردم

قسمت دیگه یکی ازآشناهارفته بودمشهدارتوحرم تماس تصویری گرفته بود بامن

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

احتمالا بزودی برات ی خواستگار بیاد

عزیزم شماتعبیرخواب بلدی من توخواب دیدم یکی که وضع مالیش توبیداری خوبه کارتن خواب شده ولباسای پاره وکهنه تنه ش من تعجب کردم که این ادم انکان نداره اینطوری بگرده یه صدایی توخواب بهم گفت بخاطراعمال خودشه عاقبتش به این روزمیفته تعبیرش چیه ؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شماتعبیرخواب بلدی من توخواب دیدم یکی که وضع مالیش توبیداری خوبه کارتن خواب شده ولباسای پاره وک ...

احتنالا ب بی پوله بخوره.حتنا ی جا کاره گناه کرده ک ب لین روز افتاده ..منظورم مال کسی خوردن ..حق الناسه

احتنالا ب بی پوله بخوره.حتنا ی جا کاره گناه کرده ک ب لین روز افتاده ..منظورم مال کسی خوردن ..حق النا ...

ممنون عزیزم 🌱🌱🌱پس برای بیننده خواب مشکلی پیش نمیاد

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

ن اصلا..شاید اکن طروف رو دیدید تازگیا یا اسمشو شنیدید تو ناخوداگاه ذهنتون مونده خوابشو دیدید

خب اگه فردی ازکسی تو واقعیت متنفرباشه بعد خواب ببینه همون ادمم تو خوابش هست واونجاهم ازش متنفرهست وازش فرارمیکنه چه تعبیری داره اصلا تعبیری داره؟:/

خب اگه فردی ازکسی تو واقعیت متنفرباشه بعد خواب ببینه همون ادمم تو خوابش هست واونجاهم ازش متنفرهست وا ...

اینجور خوابا تعبیر ندارن...چون حست خیلی شدیده تو خوابم اونجوری میبینی و حس میکنی ک هستی