2777
2789
عنوان

دختر کنکوری من که درس نمی‌خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 41 پست
دخترمن میگه فقط دیپلم میگیرم ومیخوام برم یه رشته آرایشگری یاد بگیرم .اصلا درس خوندنو دوست نداره

منم مشکلی ندارم اگر دانشگاه رو نخواد بره.

ولی با بیکاری و علافی شدیداً مخالفم.

برن دنبال هنر و ورزش و کسب مهارت و حتما باید شغلی داشته باشن ولی اینکه جوون بیکار صبح تا شب تو خونه بمونه خیلی مخالفم چون نتیجه ای جز افسردگی و دور از جون اعتیاد نداره.

حتی میگم با دوستان بره بیرون و بگرده.

البته خودش میگه نه حتما می‌خوام برم دانشگاه.

ولی خب تلاشی آنچنان نمیکنه.

اینم بگم عاشق داستانه مدام از توی گوشی فیلم میدید و داستان میخوند هیچوقت براش مشاوره نگرفتم چون مشاو ...

مشاور تحصیلی فقط دو ماه داشت.

فقط پول هدر دادیم.اصلا جواب مشاور رو نمی‌داد.مشاور زنگ میزد جواب نمی‌داد.کارهایی رو که بهش می‌گفت انجام نمی‌داد.

دوست نداره کسی براش محدودیت تعیین کنه.

میخواد آزاد و رها باشه و کسی کاری بهش نداشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزیزم.همینطوره‌پارسال هر چی کتاب خواست براش خریدیم مشاور تحصیلی و روانشناس و روانپزشک و همه چی ...

شما خودتم ماشالا مادر عاقل و فهمیده ای هستید 

باهاش حرف بزنید انشالله بهتر میشه اوضاع، سعی کنید قانعش کنید که بایدیه دوره ای تلاش خودش رو بذاره وسط که در ازای اون چیزایی که میخوادو بدست بیاره، مگ ن تا بشینی هیچی درست نمیشه

خستگی روحیش رو درک میکنم کاملا، کلا کنکور با خستگی روحی همراهه، ولی اونی موفقه ک با اینکه حالش از درس بهم میخوره بازم بخونتش

امتحانات نهایی رو بترکونه چون رشتش هم ریاضیه قطعا یه جای خوب قبول میشه، فقط باید صد خودشو بذاره وسط فارغ از اینکه تا الان چطور پیش رفته 

خودتون تایم بگیرید براش بره اتاق هی بخونه بیاد استراحت باز بره بخونه

دقیقا همینطوره عزیزم.ولی من مشکلم فقط درسش نیست.در کل نگران سلامتی روانیش هستم.میگم درس نخون ولی حدا ...

عزیزم چقدره فهمیده این شما 

کاش مامان منم انقدرپیگیرم بود 

گوشیمو بیستو چهار ساعته دست میگرفتم و هیچ حرکتی نمیزدم 

خوش بسعادت دخترتون که شما بفکرشین و انقدر روشنفکرین

عزیزم چقدره فهمیده این شما کاش مامان منم انقدرپیگیرم بود گوشیمو بیستو چهار ساعته دست میگرفتم و هیچ ح ...

ممنونم عزیزم.

عزیزم همه مادرها بچه هاشون رو دوست دارن ولی بعضیا آگاهی کافی ندارند.

راستش خودم از ناآگاهی مادرم خیلی آسیب خوردم و سعی کردم برای دخترم اونجور مادری نباشم.

نمی‌دونم چند سالته دختر خوب ولی خودت به فکر خودت باش،منتظر کسی نباش.

من یادمه وقتی جوون بودم تو دوره هایی افسرده شده بودم خودم بلند شدم رفتم دنبال مشاور و روانشناس.

خانوادم اصلا متوجه حال من نبودن و نمی‌دونستن مشاور چیه!

مطالعه هم زیاد داشتم و دنبال آگاهی بودم.

موفق باشی عزیزم.

منم مثل دختر شما هستم نمره هام بدون اینکه زیاد درس بخونم خوبه ولی امسال هیچ انگیزه ای ندارم واقعا و ...

عزیزم الان رتبه ت اومده راضی هستی؟

چه رشته ای هستی؟

رتبه دختر من ۳۵۰۰ شده.

رشته ریاضی هستم، نه امسال تازه میرم دوازدهم رتبه دخترتون خوب شده

بله رتبه ش نسبتا خوب شده خدا رو شکر.

البته برای کامپیوتر با این رتبه شانس قبولیش کمه ولی برای رشته های دیگه احتمالش هست تهران قبول بشه.

ایشالله شما هم امسال موفق بشید.

فقط نذار استرس زمین گیرت کنه.دختر من در برابر استرس سال کنکور کم آورد و دیگه نخوند.

فقط شانسی که آورده هوش خوبی داره و با همون کم خوندن این رتبه رو آورد.ولی اگر خوب میخوند مطمینم شریف قبول میشد.

فقط مداومت داشته باش و دووم بیار،حتی اگر چند روزی و یکی دو هفته ای نتونستی بخونی به هر دلیلی دوباره بلند شو و ادامه بده.از همین تابستون شروع کن.

حتما موفق میشی عزیزم.

بله رتبه ش نسبتا خوب شده خدا رو شکر.البته برای کامپیوتر با این رتبه شانس قبولیش کمه ولی برای رشته ها ...

خیلی ممنون به این حرف ها نیاز داشتم

امیدوارم دخترتون موفق باشه

2790
2778
2791
2779
2792