2777
2789
عنوان

دختر کنکوری من که درس نمی‌خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 41 پست
عزیزم بحث کنکورش نیست فقط.گفتم نگران سلامتیش هستم.بعدم الان تو این سن مهمترین کاری که می‌تونه بکنه ب ...

والا اگ من جاتون بودم یکم سخت گیریمو بیشتر میکردم با دعوا مجبورش میکردم به خودش بیاد!! در حال حاضر اینجوریه دوسال بعد که دوستاشو ببینه پشیمون میشه 

منم مثل دخترتون بودم و بعدش ک دوستام جاهای خوب قبول شدن و اکثرا موفق شدن همه رو از چشم مادرم دیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کدوم شهر هستید؟ما تهران هستیم و جالبه که فقط هم دانشگاه دولتی تهران رو میخواد.درسته که میگن بچه ...

من خودم یازدهم ریاضی هستم با هدف همین دانشگاه های دولتی تهران و در موردش تحقیق کردم. قبول شدن تو دانشگاه تاپ برای ریاضی با دانشگاه های دیگع کلی فرق داره. رقابت برای اون چندتا دانشگاه تهران مثل شریف و کبیر و علم و صنعت و یکی دوتا توی اصفهان و تبریز، به مراتب با رقابت تو تجربی برابری میکنه. ما کلا ۱۰۰ هزار نفر برای ریاضی متقاضی داریم ولی اونایی که هدفشون تاپه، رقابت بینشون بالاس.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

اسی من خودم کنکوریم 

دنیااا برات امکانات فراهم کنن، دائم هم بگن بت بخون بخون، تا خودت نخوای نمیخونی 

درس خوندن چیزیه که طرف باید خودش بخواد 

باهاش حرف بزنید راجع به هدف ایندش، اگر از سمت درس میگذره ناچاره بخونه 

و بعدم یچیزی، الان روحیش اینه، اگه خدایی نکرده قبول نشه تو کارنامش بزنه مردود بخواد بمونه پشت کنکور روحیش صد برابر بدتر میشه 

شما کدوم شهر هستید؟ما تهران هستیم و جالبه که فقط هم دانشگاه دولتی تهران رو میخواد.درسته که میگن بچه ...

اینم بگم از شلختگی چیزی کم نداره یه کاری ازش بخوام یا بهونه درس رو میاره یا همون موقع یادش میاد باید نماز بخونه... من موندم اینا چجوری میخوان برن سر خونه زندگی خودشون

فکر کنم الان همه بچه ها همین مدلن با زمونه ما فرق داره

راستی مشاوره رو بی خیال شو اصلا به درد نمیخوره الان مشاوره ها خیلی کم سن هستن همین ترم اول دانشگاه میرن مشاوره میشن بچه های کنکوری رو گیج میکنن ، چون سیستم بدن هر کی یه جوره، یکی صبح بهتر درس میخونه یکی شب، ببین دخترت چطور راحتتره، بعدش بذار خودش برای تایم درسیش تصمیم بگیره شاید بعد از خوندن یه داستان شارژ بشه بهتر درس بخونه، کلا مرحله سختی از زندگیش هست شما با نگرانیات بهش استرس نده ، کلا سعی کنید حال دلتون خوب باشه به کنکور زیاد فکر نکن خدا بزرگه برای بنده ش بد نمیخواد سعی کن از بودن در کنار هم لذت ببرین چشم بر هم زدنی بچه ها بزرگ میشن میرن دنبال اهدافشون سر زندگی خودشون، ماییم که میمونیم با کلی بیماری ناشی از حرص و جوش

ان شاالله موفقیت بچه هات رو ببینی در کنار سلامتی و شادابی کل خانواده🌹

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
والا اگ من جاتون بودم یکم سخت گیریمو بیشتر میکردم با دعوا مجبورش میکردم به خودش بیاد!! در حال حاضر ا ...

عزیزم هر کاری از دستم براومده براش انجام دادم،همکاری نمیکنه.

پارسال روانشناس جلسه های اهر بهش گفت از اینجا به بعد به عهده خودته،من و مادرت تا یک حدی میتونیم باهات پیش بریم ولی درنهایت خودت باید بخونی.

سختگیری من اینه که ساعت برای گوشیش مشخص میکنیم با نظر خودش که اونم با کلی بازی درآوردن از زیرش در می‌ره.

آخه اونطوری همه ش باید تو خونه دعوا کنم باهاش‌.

فکر نکنم اینطوری هم جواب بده ممکنه بدتر لج کنه چون لجبازم هست.

الان بعد از کتاب داستان خوندن رفته خوابیده.

اینم بگم از شلختگی چیزی کم نداره یه کاری ازش بخوام یا بهونه درس رو میاره یا همون موقع یادش میاد باید ...

دختر من کلا درس نمی‌خونه فرقی نداره شب یا صبح.

نهایت روزی دو سه ساعت اونم شاید.

از آبان ماه رها کرده دیگه.

بله دختر منم همینه شلخته و بی نظم.

والله خیلیم با هم دوست هستیم و جور هستیم و هر حرفی باشه برای من میگه و با من راحته و از همه چی حتی دوست چیز و اینا صحبت می‌کنه.البته خودش دوست پسر نداره.اهلش نیست.

اسی من خودم کنکوریم دنیااا برات امکانات فراهم کنن، دائم هم بگن بت بخون بخون، تا خودت نخوای نمیخونی د ...

درسته عزیزم.همینطوره‌

پارسال هر چی کتاب خواست براش خریدیم 

مشاور تحصیلی و روانشناس و روانپزشک و همه چی بردم.

منم نگرانم سال دیگه بدتر نشه.

البته نخواد بره دانشگاه من مشکلی ندارم

ولی بیکار موندن رو باهاش به شدت مخالفم.

بره دنبال کار و هنر و ورزش.

مهارتی کسب کنه و با اون به درآمد برسه.

به هر حال باید یک شغلی داشته باشه.

من خودم یازدهم ریاضی هستم با هدف همین دانشگاه های دولتی تهران و در موردش تحقیق کردم. قبول شدن تو دان ...

من با دانشگاه دولتی شهرستان مخالفتی ندارم.

میگم شهرستانم بره خوبه اتفاقا یه کم مستقل میشه و مجبوره رو پای خودش بایستد ولی خودش میگه نه اصلا،فقط تهران.

دیگه ۱۸سالگی سنیه که بچه خودش تصمیم میگیره سن گوشی گرفتن مال بچه های دبستان تهششش راهنماییه شنا هر چ ...

درست میگی عزیزم، از دبیرستان در اختیار خودش بوده ولی نتونست مدیریت کنه.

اگر گوشی در اختیار خودش باشه ساعت گوشیش ده ساعت هست.

پارسال روانشناس دید نمیتونه مدیریت کنه گفت کوشی رو بده مادرت.چون ساعت درس خوندنش کم بود و ساعت گوشیش زیاد.

با خودش سر یک ساعت‌هایی توافق میکنیم ولی اونم رعایت نمیکنه و همه ش میاد به یک بهانه ای کوشی رو میگیره.

متاسفانه برای درسش تا خودش نخواد شما نمیتونی کاری کنی تو یه سنی هستن که بد تر لج میکنن

دقیقا همینطوره عزیزم.

ولی من مشکلم فقط درسش نیست.

در کل نگران سلامتی روانیش هستم.

میگم درس نخون ولی حداقل بلند بشه حرکت کنه،کارعای شخصیش رو انجام بده کمدش رو مرتب کنه‌

بیکاری اونم برای یه نوجوون و جوون واقعا سمه.

مدتی هست صبحها راضیش کردم و باهم میریم پیاده روی.

بخدا خودم پا درد دارم ولی برای اینکه دخترم از این حال دربیاد و یک تحرکی بکنه باهم میریم پیاده روی میکنیم.

من با دانشگاه دولتی شهرستان مخالفتی ندارم.میگم شهرستانم بره خوبه اتفاقا یه کم مستقل میشه و مجبوره رو ...

خب این خیلی خوبه که حداقل برای شما ثابت میشه که هدف داره. فقط اون هدف که ذهنی هستش، باید بیاد رو عمل. حداقل شما یه مرحله رو گذروندید اونم داشتن هدفه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
شاید نمیخواد با درس پیش بره چه اجباریه درس بخونه؟ میتونم بپرسم شما شغلتون چیه؟🩵🧚🏻‍♀️

عزیزم خودش که میگه شغل آینده م از راه درس و دانشگاه دوست دارم باشه.

من سال ۸۰ دانشگاه علامه قبول شدم با شش ماه بکوب درس خواندن و الآنم با وجود دو تا بچه بازم دارم درس میخونم.

در حال حاضر شاغل نیستم.

خب این خیلی خوبه که حداقل برای شما ثابت میشه که هدف داره. فقط اون هدف که ذهنی هستش، باید بیاد رو عمل ...

همون دیگه مسیله اینجاست که هدف داره ولی تلاش و تحمل سختی برای رسیدن به اون هدف رو نه.اخه عزیزم خودت میدونی هدف بدون تلاش یعنی هیچی.

2790
2778
2791
2779
2792