2777
2789
عنوان

دکتر محبوبه سیستانی قم

3682 بازدید | 28 پست

از تجربه عملم بگم پیش این خانم اما حتما قبلش تایپیک قبلم رو بخونید

من عمل کردم و عمل شقاق داشتم و همورویید 

بعد از عمل دوچیز برام خیلی عجیب بود اول اینکه کنار مقعدم بگیه حفره ی خیلی بزرگ درست کرده بود که قبلا نبود و بعد هنوز دکمه های هموروئیدم بودن و بطور افتضاح نامنظمی بخیه شده بود در حالیکه من هزینه جراحی با لیزر دادم و بدتر از همه از روز سوم بعد از جراحی شقاق و همورویید درد خیلی خیلی وحشتناکی داشتم دقیقا مثه درد زایمان (آخر اسفند جراحی کردم) 

هر چی به منشیش پیام میدادم میگفت قم نیست 18هم میاد 

دردام انقد شدید بود که شبا از صدای گریم بچه هام بیدار میشدن و با استرس مینشستن کنارم ماچم میکردن ولی من فقط از درد زجه زدم تا بالاخره خجالتو کنار گذاشتم به شوهرم گفتم بریم اورژانس و بالاخره شروع شد هر روز و هر شب از درد می رفتیم اورژانس 

هیچ مسکنی جز مخدر جواب نمیداد

دردام انقد زیاد که خودمو میزدم تا می‌رسیدیم بیمارستان.ولی منشیش برای هزارمین بار میگفت قم نیس

وصل به یه مو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بیمارستانا هم منو شناخته بودن تو این مدت و میگفتن برو پیش دکترت ما مسکن نمیدیم 

تا روز 14هم فروردین رفتم کلینیک جراحی فارابی همونجا که عمل کردم و شوهرم از دردام گفت و اون زنگ زد بهش که باید بیای و گردن بگیری گفت ساعت 12 بگو بیاد 

درحالیکه بمن میگفتن اصلا قم نیس و 18 هم میاد

اومد و دید و گفت هیچی نیست عملت عااالیه همه جی خوبه احتمالا عفونتها براک چنتا مرک خشک کن نوشت و گفت بیا فلان بیمارستان تا رایگان برات عفونتتو بردارم بعد گفتم من این حفره به این بزرگیو نداشتم گفت چیزی نیست مال عمله گذاشتم چرک و عفونت بیرون بیاد (کدوم چرک و عفونت؟ همون آبسه ای که تو مطب باید تخلیه می‌کرد ولی به خاطر سر شلوغی نکرد

خلاصه همسرم گفت اگر بلد بود اینجور خرابکاری نمی‌کرد 

رفتیم پیش دکتر اسحاق حسینی قم گفت احتمال فیستول میدم ولی باید ام آر ای بدی حالا چندم بود اواخر فروردین چون نزدیک 20 میلیون جراحیم شد 10 تومنم بخاطر اورژانس رفتنام هزینه کردم دیگه پولی نداشتم و دیر رفتم پیش اسحاق حسینی 

با ام ار ای گفت فیستولهه 

گفتم من اصلا همچین حفره ای نداشتم

نه دردی نه خونریزی نه جراحی نه هیچی اینو دکتر بعد عمل گذاشت برا خروج عفونت‌ گفت باید مژه رو درست میشد چشم کور شد

وصل به یه مو

آقا من هفته پیش عمل فیستول کردم (در حالیکه فیستول نداشتم و سیستانی اون حفره رو درست کرد کنار مقعدم به بزرگی بعد دکتر اسحاق حسینی همزمان باهاش 4 تا عمل دیگه هم انجام داد!!!! 

چه عملایی

عصبام رو دستکاری کرده بود و دائم پاهام منقبض بود و من نمیدونستم بخاطر عمله فک میکردم مال استرسه

دکمه های بواسیرم رو برداشت 

پیوند روده زد تا خرابکاری قبلی جبران بشه و یه عمل دیگه 

که حدود 5 تا عمل همزمان تو خلاصه پروندم بود و دستبارش گفت دکتر ازینکه تورو پذیرفت برا عمل خیلی ناراحت بود چون خیلی اذیت شد حین عمل و عملت خیلی سنگین بود. 

خلاصه که الان دوران نقاهتم و از بهمن ماه بخاطر کارنابلدی این دکتر تا الان یه دست افتادم و درد و گریه و ناله و حدود 70 میلیون هزینم شد

(وام و قرض) 

وصل به یه مو
قربونت خدا تن سالم به همه بده و به شما10 روزه جراحی فیستول کردم و نقاهت سختی داره و تو این 4 ماه یه ...

واقعا سخته خدا بهتون توان بده ان شاالله

یه صدقه ریزم اگر رد کنید بد نیست🫶

در حد کشتن یه مرغ یا خروس🫶🥲

خدا ازش نگذره برو شکایت کن ازش امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی عزیزم

عزیزم کلی هزینم شده همینم چون قبلا خرید ماشین داشتیم و هیچی تو دستم نبود قرض کردم و وام گرفتم باید برا شکایت ازش هزینه کنم

وصل به یه مو
واقعا سخته خدا بهتون توان بده ان شااللهیه صدقه ریزم اگر رد کنید بد نیست🫶در حد کشتن یه مرغ یا خروس🫶 ...

نمیدونید چقد به صدقه معتقدم ولی انگار برام نوشته شد این درد

خیلی سخت بود💔😭

وصل به یه مو