خیر سرم واسه خودم تز دادم موهامو رنگ کنم زیر موم سرمه بود تقریبا خوش رنگ بود گفتم بزار جتری هامم دکلره کنم رنگ کنم رفتم شامپو رنگ سرمه ای کرفتم هیچییی رنگ نداددد موهام جلوش به بد رنگ دکلره شده پشتمم شستم رنگ قبلیم افتضاحح شدهه
شامپو رنگ رو با اکسیدان قاطی کنم رنگ میده؟وای فردا عروسی دعوتم😭
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرا همون لحظه که عنوان رو دیدم فهمیدم موهاتو خراب کردی😂
دخترا هروقت به سرشون میزنه یه کاری بکنن
یا موهاشونو رنگ میکنن یا چتری میزنن و کوتاه میکنن
که 90 درصد مواقع ناموفقه😂😂
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
رنگ مشکی پر کلاغی با واریاسیون ابی و اکسیدان 6 و یکم اب ولرم قاطی کن تو حموم رو موهای خیست بریز و تند تند ماساژ بده تا جایی که دوست داری ابی بشه بعد برو زیر دوش ابکشی کن حواست باشه خیلی نمونه تند تند ماساژ بده به رنگ دلخواهت که رسید سی ثاتیه بعدش بشور