2777
2789

زلزله یه ریشتر دو ریشتر نه دیگه ده ریشتر قلبمو از جا کندی زدی تو به ریشه 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب زده به سرم که دل تو رو ببرم دورت بگردم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

ملودیفایو نصب کن هرررررر آهنگی بخوای اون توعه 

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

طناز چه قشنگه چشمات

زلزله یه ریشتر دو ریشتر نه دیگه ده ریشتر قلبمو از جا کندی زدی تو به ریشه 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

😂😂

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

شاید خنده دار باشه اما الایی خواب پارچه ای دانلود کن گوش بده واقعا قشنگه

باشه🤍

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

تو تاپیک اهنگ غمگین یه کاربر اینارو معرفی کردم من

هنوزم چشمای تو

لباس نو چاووشی محشره

عشق تو شجریانننن

جزیره قمیشی 

فریاد هایده

لالایی ویگن

توی شهری که تو نیستی چاووشی

دلداده شجریان

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده رنگ چشای شراره قشنگ و نازه شراره چه آسون دلشو به من می بازه