2777
2789
عنوان

شوهرم بچه هارو نمیبره دکتر

224 بازدید | 19 پست

ویروس جدید رو گرفته بودم . از دیشبم دوتا دخترام مریض شدن . تهوع زیاد و اسهال تبم هست .

صبح بردیم دکتر سرم و آمپول زدن. از غروب باز استفراغ و بیرون رویی دارن . هرچی دوساعت پیش گفتم ب شوهرم ببریم بچه هارو دکتر باز میگه نه ک نه. همش مسخرم میکنه ک دکتری کردی بچه هارو. میگم بابا جان آدم مریض باید بره دکتر دیگه اما گوش نمیده

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث مالیشم نیست .میگه خوب میشن  الکی نبر 

حوصله نشستن تو نوبت نداره. منم تنها نمیتونستم ببرمشون امشب.الان استرس دارم میترسم بچه هام حالشون بدتر بشه. خودمم دوشبه نخوابیدم همش دارم پرستاریشون رو میکنم. 

خو خودت ببر

خودم همچنان مریضم . سرگیجه و تهوع دارم. بعد دختر کوچیکم یکسال ونیمه ست نمیتونم نگهداری کنم تنها . بزرگم حالش بده باید ینفرم ب اون برسه.

فردا پیش یه متخصص اطفال خوب ببرشون 

الان مگه متخصص اطفال هست ؟ 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

متخصص نه نیست. درمانگاه یا بیمارستان گفتم ببریم.

اگه امشب شوهرت راضی نشد بیاد 

فردا حتما هم خودت برو دکتر هم بچه هات رو ببر 

پیش دکتر متخصص برید همه تون 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

عاره باز شیوع کردع موز بگیر با نوشابه کوکاکولا موز واسه اسهالی نوشابه واسه استفراغ

دادم اینارو اتفاقا شوهرم تاکید رو همین دوتا داشت. خوردن کمی سرحال شدن اما یکساعت بعد باز بالا آوردن😮‍💨