2777
2789
عنوان

سگ گرفتن واسه تولد یه نفر خوبه

282 بازدید | 19 پست

چند روز دیگه تولد دخترداییمه سرش تازگیا مرده میخوام یدونه میوتش بخرم نمیدونم کجا ها تو تهران میتونم  بخرم واسه خودمم میخوام 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

به عنوان هدیه

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب نیست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه شاید آمادگی نگهداری و مسئولیت پذیریشو نداشته باشه !!

داره زار میزنه افسرده شده جنس سکشو میشناسم فقط نمیخوام از خودش بپرسم که کجا خریده چون میخوام سوپریزش کنم🥰🥰

استارتر سگ اسباب بازی نیست دوتا تاپیک دیگ بزن ک تا فردا ماها راحت شیم دیگ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میوت یعنی چی؟اینایی که حنجره ی حیوونو عمل میکنن؟

نه اشتباه تایپی شده منظورم کیوتو یعتی ناز

داره زار میزنه افسرده شده جنس سکشو میشناسم فقط نمیخوام از خودش بپرسم که کجا خریده چون میخوام سوپریزش ...

نمیدونم چی بگم 

اگه مهرش به دلش نیفته چی اونوقت مسئولیتش با شماس

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

نه شاید آمادگی نگهداری و مسئولیت پذیریشو نداشته باشه !!

نه خونشون طبقه اوله همسایه هاشونم مشکلی ندارن 

داره زار میزنه افسرده شده جنس سکشو میشناسم فقط نمیخوام از خودش بپرسم که کجا خریده چون میخوام سوپریزش ...

خرید حیوانات کار بدیه،به سرپرستی بگیر حداقل

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻