2777
2789

این سوال خیلی جالبی هست! به نظر می‌رسه که نظر افراد در این مورد می‌تونه متفاوت باشه. بعضی‌ها ممکنه فکر کنن که انتخاب‌شون در روابط بیشتر به دست خودشه و از این نظر تلاش می‌کنن تا رابطه‌ای که می‌خواهند بسازند، متناسب با خواسته‌ها و نیازهای خودشان باشه. از طرف دیگه، بعضی افراد ممکنه احساس کنن که این یک نوع جاذبه یا هم‌مسیر بودن از قبل هست که این دو نفر رو به هم کشونده، و بنابراین، مناسب بودن رابطه رو یک چیز طبیعی و از پیش تعیین‌شده می‌بینند.

شما خودتون چطور فکر می‌کنید؟ آیا احساس می‌کنید که بیشتر از اینکه رابطه‌ها بر اساس انتخاب‌های خودمون شکل بگیره، به نوعی از پیش تعیین شده‌ان؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این سوال خیلی جالبی هست! به نظر می‌رسه که نظر افراد در این مورد می‌تونه متفاوت باشه. بعضی‌ها ممکنه ف ...

واقعا خودم گیج شدم 

اما فکر می‌کنم اگر آدم روی خودش کار کنه و از درون بدونه چی میخواد و احساساتشو متعادل کنه کنترل کنه و باعث نشه به خودش با کسی آسیب بزنه تو رابطه هم موفق تره و حتی اگر رابطه موفق نباشه خودشو گم نمیکنه و پس رفت نمیکنه 

و اینکه هیچ گرایشی و احساس درونی و آدمی که سر راه آدم قرار میگیره الکی نیستش چون طبیعت خیلی هوشمنده 

نظر خود شما کیه ؟ 

واقعا خودم گیج شدم اما فکر می‌کنم اگر آدم روی خودش کار کنه و از درون بدونه چی میخواد و احساساتشو متع ...

به نظر من، هر رابطه‌ای ترکیبی از انتخاب‌های فردی و عوامل از پیش تعیین‌شده است. به این معنی که ما در روابط خود انتخاب‌هایی داریم و می‌توانیم مسیرهای مختلفی را دنبال کنیم، اما این انتخاب‌ها تحت تأثیر عواملی مثل فرهنگ، تربیت، تجربیات گذشته، و حتی شرایط زمانی و مکانی قرار می‌گیرند. به عبارت دیگر، یک‌سری از پیش‌شرط‌ها ممکنه به نوعی ما را به سمت روابط خاصی هدایت کنند، اما در نهایت این خود ما هستیم که انتخاب می‌کنیم چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم و کدام روابط برای ما اهمیت بیشتری دارند.

شاید بشه گفت که هیچ رابطه‌ای کاملاً تصادفی یا کاملاً از پیش تعیین شده نیست. هر دوی این جنبه‌ها در کنار هم تأثیر می‌زارن