2777
2789
عنوان

یه آقایی نصف شب بم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 46 پست
همین که فکرت رفته پیش شوهرت من حس میکنم یه رگه هایی از شکاکی داره احتمالا وگرنه چرا باید شبی که اون ...

شوهرم خیلی عاقل و فهمیده ست و میدونم اینکارا واسش معنی نداره ،بعدم بهم اعتماد کامل داره ،خودم چیز دیگه ای به ذهنم نرسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳نداره؟😂

چرا ممکنه از اقوام غول های گرامی باشه😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شوهرم خیلی عاقل و فهمیده ست و میدونم اینکارا واسش معنی نداره ،بعدم بهم اعتماد کامل داره ،خودم چیز دی ...

این چیزیه که به زبون میارین چون خیلی از ماها شرم داریم از قبول یا اعتراف به حسی درونمون

یه چیزی مثل خجالت یا عذاب وجدان بهمون دست میده از اعتراف مستقیم

به هرحال حتی اگه واقعا هم همکارتون باشه این تماس خیلی مسخرست بعد از سه سال و ممکنه لغزش هایی ایجاد کنه 

اصلا بخاطر اینکه بفهمی کی هیت با هاش ثابت نکن چون نمیگه بعدمزاحمه هیت که تصفیه شب رنگ‌میزنههمسرت بفه ...

نه اصلا سریع قطع کردم،آخرشم بهم گفت پس خوشبحال شوهرت چه تیکه ای نصیبش شده منم بش گفتم به شما ربطی نداره 

اگه از طرف شوهرم بود فک نمیکنم این جمله ی آخرو میگفت 

ممکنه از طرف خواهرشوهرام باشه😂😂😂

اووووووو اوووو داستان جنایی شد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱