2777
2789
عنوان

یه آقایی نصف شب بم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 46 پست
گزینه ۱ = مزاحمت تلفنیگزینه ۲= امتحان کردن شوهر و دوستاش

دقیقا یکی از این دو مورده 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدفعه ساعت ۳ونیم شب ی از خدا بی خبری زنگ زد به من با وحشت بلند شدم،یه اقایی بود برگشت گفت چرا تماس تصویریو قطع کردی عششششقققمممم؟؟؟🥲اقا منو میگی عین بید میلرزیدم شوهرمم کنارم بود گفتم اشتباه گرفتین باز گفت وا این چ حرفیه همین الان داشتیم صحبت میکردیماااا؟چیه شرایط خوب نیست نمیتونی  حرف بزنی ؟!🤐🤐🤐وای هر لحظه دارک تر میشد سریع قطعش کردم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

آخه من شمارمو فقط افراد نزدیکم دارن بعدم همه چیمو میدونست

خب اینکه همه چی رو میدونست نمیتونه همکاری باشه که فقط چند روز شما رو دیده

💜