2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بگو چ غلطی کردی🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙃

منم همسر سابقم یک بار یه تهمت بزرگ بهم زد هنوز بعد ۸ سال جدایی یادم نرفته 

یه خونه اجاره کرده بودیم که صاحب خونه پسر جوون داشت یه بار بچم بدون اینکه به من بگه رفته بود خونه اینا که با نوه شون بازی کنه منم رفتم خونه شون بچه رو بیارم انقدر هول هولکی چادر سرم کرده بودم یادم رفت لباس عوض کنم یه تیشرت شلوارک تنم بود خانم همسایه هم منو به حرف گرفته بود دیر شد خلاصه داشتم پله ها رو میومدم پایین همسرم رسید بعد گفت تو با تیشرت شلوارک و یه لا چادر بالا چیکار می‌کردی نکنه رفته بودی به پسرش  ......

می‌دونم کارم اشتباه بود ولی آخه این حرفش دلمو شکست

فکر میکرد منم مثل دختراییم که باهاشون میریخت رو هم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

بهش بگو به خاطر فشار بارداریه.عروس فامیل مون هم همینطور شد.چون جا مناسبی نبود.خجالت میکشید خودم بردمش دکتر.از بی سوادی شوهرت ناراحت شو.همین پیام منم نشونش بده.بجز اون خودمم دارم ولی برای من به خاطر یبوست به وجود اومد.یا ببخشید موقع اسهال که بازم فشار رو آدمه عود میکنه و درد داره.با دکتر و درمان بهتر میشه.آقامون هم گرفتارش شد به خاطر یبوست مزمن.کیه که نداشته باشه و ندونه.ولی شما ببخشش سر اینکه اطلاع نداشته و تمام.

قدم نو رسیده تان مبارک.زیر سایه دوتان بزرگ شه.به سلامتی💚🥰

خب حالا توهم باید ات گریه میکردی بالا سر اون🤣🤣🤣

میزاشتی میرفتی سرکار بعد تحقیقاتتو ادامه میدادی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خاک تو سر شوهرت

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^