baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2461 عنوان سردرد 49 بازدید | 6 پست بچه ها چند روزه قسمت پیشونی ( سرم) درد میکنه و بدنم ضعف داره و دستام میلرزع خودم فک میکنم باید سرم تقویتی بزنم. بنظرتون بخاطر چیه چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:)) 1404/02/25 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 15354 ویروس جدید گرفتی منم همین علائم دارم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2461 ویروس جدید گرفتی منم همین علائم دارم واقعا؟ ببین من چند روزه سردرد دارم و سرم گیج میره گاهی تو ی لحظه احساس میکنم دارم میفتم. بی حالم . و احساس میکنم بدنم میلرزع از درون. حالت تهوع خیلییی کم یعنی در طول روز ی لحظه احساس میکنم حالم بهم میخوره شما چطور ؟؟؟ دکتر رفتید ؟ چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 15354 واقعا؟ ببین من چند روزه سردرد دارم و سرم گیج میره گاهی تو ی لحظه احساس میکنم دارم میفتم. بی حالم . ... آره عزیزم منم همینم . ن نرفتم من بچه هام کوچیکم اینارو بردم دکتر بعد خودم گرفتم دیگه نتونستم برم . دارو میخورم بهترشدم تقویتی و ویتامین هم زیاد میخورم چون خیلی ضعیف میکنه ادمو . امیدوارم زودتر خوب بشی معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2461 آره عزیزم منم همینم . ن نرفتم من بچه هام کوچیکم اینارو بردم دکتر بعد خودم گرفتم دیگه نتونستم برم . ... مرسی عزیزم همچنین خودتون. سرم تقویتی بزنم تاثیری دارع؟ چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 15354 مرسی عزیزم همچنین خودتون. سرم تقویتی بزنم تاثیری دارع؟ فدات بشم . آره عزیزم حتمن بزن تا زودتر خوب بشی میگن کرونای جدیده . ولی نگرانه نباش خودتو تقویت کن آنتی بیوتیک استفاده کن عفونت بره از بدنت . سرمم بزن حتمن معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2461 فدات بشم . آره عزیزم حتمن بزن تا زودتر خوب بشی میگن کرونای جدیده . ولی نگرانه نباش خودتو تقویت کن آن ... اره حتما فردا میرم خیلی حالم بده مرسی گلم چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))