2777
2789

سلام خانوما خوبین لطفا راهنماییم کنین بعد زایمانم میل جنسیم خیلی امده پایین حوصله رابطه ندارم شوهرم دست میزنه فرار میکنم یا مور مورم میشه شوهرمو دوست دارم اما نمیدونم چم شده امشب گفت انگار نجسم نزدیکت میشم فرار میکنی گفت واقعا ناراحت میشم خب چیکار کنم واقعا خوشم نمیاد خوب بودم قبلا الان افتضاح شدم البته فکر میکنم ممکنه بخاطر کارای خودشم باشه وقتی قهر میکنیم من باید نازشو بکشم وقتی از چیزی ناراحتم میگم حق به جانبه وقتی چیزی با ذوق تعریف میکنم میزنه تو ذوقم  تو کارای خونه و بچه داری اصلا کمکم نمیکنه تو گوشی میره خودم بیست بتر برا سفره جمع و پهن کردم میرم و میام فکر میکنم همینا باعث میشه کم کم جمع بشه میلم بهش کم بشه چون یکم که محبت میکنه خوبه کمکم میکنه مهربونی میکنه دوست دارم  ولی وقتایی که انگار تو خونه کوزتم نه اصلا دوست ندارم نزدیکم بشه

دلیل هاشو گفتی دقیق درست بود از محبت حتی خارها گل میشه برسه ب ما خانم ها ک روحیه حساس و مهربونی داریم اگر حرف گوش کنه خوب صحبت کن باهاش از دردهایی ک داری حمل میکنی با فرار کردن ک کار درست نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792