2777
2789

سلام دوستان می‌خوام که خواهرانه کمکم کنید ‌

امروز همسرم به دروغ بهم گفت که سر کاره ولی فهمیدم رفت تو یه شهر دیگه با هواپیما (برای کار رفته با همکارش) 

دو روز بود می‌دونست که بلیط داره ولی به من نگفته بود 

و بهم گفت که شب میاد خونه و هواپیما به نقص فنی خورد مجبور شد اعتراف کنه که اصلاً یه شهر خیلی خیلی دوریه که بلیطم دیگه نیست ....

گفت اگه بهت می‌گفتم نمی‌ذاشتی برم 

وسیله‌هامو جمع کردم اومدم خونه بابام 

دوستان تو رو خدا بهم بگید شما بودین چیکار می‌کردین؟

زندگی نکنم باهاش تصمیم اینه برای من

احساس می‌کنم این مقدمه دروغ‌های بعدی خواهد شد 

تو رو خدا ری اکشن واقعیتونو بهم بگید مغزم قفل شده خیلی گریه کردم

غروب برگرده قرارمون این بود 

سر کار میاد مثل همیشه همون ساعت 

ولی هواپیما خورده به نقص فنی شبم اونجا موند

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاً دروغ بزرگیهه ولی تا این حد که گریه کنی و ناراحت بشی عزیزم درست نیست منطقی تصمیم بگیر

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ماموریت کاری بوده؟ خب چرا پنهان کرده؟ قبلا پیش اومده بخواد بره و شما مخالفت کنی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واقعاً دروغ بزرگیهه ولی تا این حد که گریه کنی و ناراحت بشی عزیزم درست نیست منطقی تصمیم بگیر

خیلی بزرگ بود

هواپیما سوار شده بدون اینکه به من بگه رفته یه شهر دیگه 

برنمی‌گرده و حتی به من نگفت 

غروب زنگ زدم بازم بهم نگفت 

گفت شب میام خونه نگو برنامه‌اش اینه که با هواپیما بیاد و ماستمالی کنه من نفهمم که کجا بوده 

ولی خوب مقصد نمی‌رسه 

بار کج

هواپیما نقص داشت و من همه چیو فهمیدم

ماموریت کاری بوده؟ خب چرا پنهان کرده؟ قبلا پیش اومده بخواد بره و شما مخالفت کنی؟

پیش اومده که مخالفت کنم آیا این دلیل قانع کننده برای پنهان کاری به این بزرگی

چرا باید دروغ بگه ...مگه سفر کاری نبوده؟!

میگ نمیزاسنی برم 

میگم خب میگفتی نهایت دعوتمون می‌شد 

دروغ چراانقدر 

2790
2778
2791
2779
2792