2777
2789

سلام دوستان این پیج کلاه بردار هست اول پیام ها رو حواب میداد بعد که پول واریز کردم اصلا دیگه جواب نمیده شماره منو بلاک کرد 

اینقدر کثیفه تو استوری رضایت میذاره پیام های منفی رو پاک میکنه بعد استوری میذاره پیج های دیگه کلاه بردارن از عکس های ما استفاده میکنن 

این پیج هست خواستم مثل من گول نخورید

ayk.brand

آیناز کشاورزی

چطور از گلوشون می‌ره پایین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت هم داره ؟

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

خیلی خوب میشه پیج هایی که کلاهبرداری میکنند معرفی بشن تا بقیه گول نخورن2تا پیج پول منو خوردند

تو این وضعیت گرونی و ...

بعضی ها هم مثل اینها راحت دزدی میکنن 

کاش یه پیجی در مورد این موضوع زده بشه که کسای دیگه گول این امثال اینها رو نخورن

خیلی خوب میشه پیج هایی که کلاهبرداری میکنند معرفی بشن تا بقیه گول نخورن2تا پیج پول منو خوردند

هستند پیج های که پیج های کلاهب.ردار را معرفی می کنند پیام بدید بهشون با دلیل و مدرک بعد میذارن توی پیجشچن که بقیه هم بدونن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من مانتو گرفتم

استارتر پیامم را بخون اگه خواستی به اون پیج ها بگو

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هستند پیج های که پیج های کلاهب.ردار را معرفی می کنند پیام بدید بهشون با دلیل و مدرک بعد میذارن توی پ ...

خیلی ممنونم از راهنمایی ت دوست عزیز حتما

همه پیام ها و فیش واریزی هست بعد از واریز دیگه اصلا جواب نمیده

خودمم بی خیال نمیشم پول من که رفت ولی هرکس تو پیج پیام بذاره که بخواد ازشون خرید کنه همه چی براش میفرستم که پول کسای دیگه رو نخورن