2777
2789
عنوان

سرطان سینه

366 بازدید | 24 پست

از اول آذر متوجه مریضیم شدم بدون علائم خواصی درد زیر بغل و کتف که فکر میکردم از کاره زیاده 

شب چله اولین شیمی درمانی و سیزده بدر آخرین شیمی درمانی 

کلی دنبال دکتر گشتم تا بتونم سینه رو حفظ کنم دکتر الهی تهران میتونست سینه رو حفظ کنه ولی من 140 ملیون تومن نداشتم 

رفتم بیمارستان شهدای تجریش پیش دکتر اکبری که همه جا تعریفش هست و به اسم مادر علم سرطان ایران میشناسنش

اصلا بیمارستان‌ش خوب نبود اصلا یک ساعت بعد از به هوش اومدن منو مرخص کردن فرداش رفتم گفتم من نباید آنتی بیوتیک بخرم تازه برام نسخه نوشت من اصلا دکتر ندیدم یه جورایی بیمار به هیجاشون نبود باید میرفتم کلینیک خوده دکتر اشتباه کردم نرفتم 

دیروز 23 اردیبهشت عمل کردم ولی دکتر فقط توده رو تخلیه کرده از من 4 جای سینم و درگیر کرده بود و امید وارم عملش خوب بوده باشه و دوباره مریضی عود نکنه 

اینارو مینویسم که هم برام دعا کنید 

هم برای خودم یادگاری باشه 

هم کسایی که درگیر هستن  و داخل گوگل سرچ میکنن بتونن درست تصمیم بگیرن 

برای شفای همه بیماران دعا کنید 

امروز 24 / 2 / 1404 عمل جراحی تموم شد 

ان شاء الله که بیماری عود نمی کنه و روز به روز حالت بهتر و بهتر میشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا اول شما و بعد بقیه مریضارو شفا بده پدر منم سرطان مری دارن بدخیم متاسفانه

این دکتر اکبری پرفسوره کلا ایران نیست ببر پیشش حتما ولی برو کلینیک خودش خیابان ولیعصر بغل پارک ساعی 

منم یه طرفم میسوزه و درد میکنه خیلی میترسم سلامت باشی اسی

منم یک وجب پایین تر از زیر بغل یه نقطه سوزش داره یهو تیر میکشه انگار که یه قسمت از از بدن رو آتیش بسوزه اونجوری میشه میزنه دردش پخش میشه.مال شمام اینطوره؟

این دکتر اکبری پرفسوره کلا ایران نیست ببر پیشش حتما ولی برو کلینیک خودش خیابان ولیعصر بغل پارک ساعی

من مشهدم پدرم جراحی کردن کلا حنجره و....همه‌رو‌ برداشتن شیمی درمانی و پرتو درمانی رفتن هیچ تاثیری نکرد