2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

712 بازدید | 14 پست

یه خانمه کارمند یه اداره دولتیه تقریبا۳۷سالشع دوبار ازدواج کرده و جدا شده ولی اینو مطمئنم شانس نیاورد تو دوتا انتخاب ک این دومیه دست یزن بددهن تهمت خیانتم کرد ک مجبور شد جدا شه یه پسر از دومیه داره ک پیش پدرشه و کلاس سومه حالا با یکی از همکارای خودش ک یه پسر مجردع و یه سال ازش کوچیکتره ازدواج کرده پسره هم یه ساله استخدام شده خانواده پسره ک پدر ومادرش میشن راضی ب این ازدواج نبودن یه ماشین برا پسره قبلا گرفتن ازش گرفتنش 

بنظرتون کار خانوادش اخلاقی بوده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خدایی اون زن باید خودش انصاف داشته باشه زن این مورد نشه چون قطعاً عشق نبوده طمع بوده 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بنظرم اره

کبوتر با کبوتر باز با باز

خانومه برای بار سوم هم اشتباه انجام داد.

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی اون زن باید خودش انصاف داشته باشه زن این مورد نشه چون قطعاً عشق نبوده طمع بوده

طمع چی پسره هیچی نداره از خودش حالا خانومه باز یه خونه داره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خودتی ..تو پروفایلت زده ۳۸سال

ن والا من سه تا بچه دارم یکی از اقوام نزدیکمه منم تازه متوجه شدم

راستش اخلاقی بودن یا نبودنش کاملا بستگی به دیدگاه آدم‌ها داره، ولی چیزی که واضحه اینه که تو زندگی هر کسی، انتخاب شریک زندگی یه تصمیم شخصیه و خانواده‌ها بهتره حمایتگر باشن نه مانع. گرفتن ماشین به‌خاطر ازدواج هم شاید از نظر خیلیا بی‌انصافی باشه، چون نهایتا باید به خوشبختی پسرشون فکر کنن، نه قضاوت درباره گذشته .

سارا سادات💕 |همسرم آرامش من❤️کاربر قدیمی✨

چی بگم قضاوت نمیشه کرد!

پدر مادر مختارن که کمک کنن یا نه! وظیفه که نیست! مخصوصا که با وجود مخالفت ازدواج کردن! خب واسه خودشون ملاک و معیار داشتن اما اون خانوم هم حق زندگی داره حق خوشبختی داره!

نمیشه به یکی حق داد به یکی نه! هر کسی از دید خودش حق داره! 

انشالله عاقبت به خیر بشن و در نهایت با خانواده شوهر خوب و خوش باشن

طمع چی پسره هیچی نداره از خودش حالا خانومه باز یه خونه داره

مگه همه چیز پوله که فقط یک خونه را ملاک قرار دادید 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
مگه همه چیز پوله که فقط یک خونه را ملاک قرار دادید

گلم خودم نیستم که اگه تحصیل باشه خانمه تحصیلاتش بیشتره و مادیاتم خانمه سرتره تنها چیز اینه پسره مجرد بوده همین وگرنه از لحاظ موقعیت اجتماعی در یک سطحن

گلم خودم نیستم که اگه تحصیل باشه خانمه تحصیلاتش بیشتره و مادیاتم خانمه سرتره تنها چیز اینه پسره مجرد ...

تنهابحث مجرد بودن آقا نیست شرایط خانم با شرایط آقا هم خوانی نداره اول که کوچکتر از خودش بوده و خانم چند بار سابقه ازدواج ناموفق داشته و مهم تر خانواده رضایت نداشتند 

خب چه کاریه وقتی خانم سطحش بالا تر بوده بره با یکی که هیچ هم خونی نه از لحاظ سنی نه مالی نه وضعیت گذشته با هم ندارن مگه مجبور بوده یکی که آه در بساط نداره بیاره نون بده 

تنهابحث مجرد بودن آقا نیست شرایط خانم با شرایط آقا هم خوانی نداره اول که کوچکتر از خودش بوده و خانم ...

والا منم همینو گفتم چنان پریدن بهم گفتم کارت غیر منطقی و غیر عقلانی بوده 

اگه همدیگه رو میخوان کار منصفانه ای نبوده،اینجا خانما علیه همدیگه هستن حق رو به این خانم نمیدن اصلا

ببین تنها بنظرم ایرادش این بود ک خانمه دو بار ازدواج ناموفق داشته وگرنه از هر لحاظی در یک سطحن حالا ک ازدواج کردن و تمام انشالله خوشبخت شن