2777
2789

تو زندگی همهههههه آدما مشکلات و سختی و بدبیاری و‌مریضی و بی پولی و خیانت و ....هست

همه ی روزی تو زندگیشون ب ته خط رسیدن

خودکشی راهش نیس عزیزم

غم رو بپذیر تا کم کم ازش عبور کنی

میخواستم بگم برو بپر جلو ماشین دیدم شاید احمق باشی انجام بدی ممکنه دست و پات بشکنه یا یک عمر زمین گیر شی 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کلا هر جا این کار انجام بشه برای تمام اون محوطه خطرناکه با کوچک ترین جرقه ای انفجار رخ میده. در ضمن عزیزم هیچ وقت نزار افکار این مدلی بیاد سراغت . به جای این که دنبال راه های خودکشی باشی دنبال راههای زندگی باش. 

بله کلا هر جا این کار انجام بشه برای تمام اون محوطه خطرناکه با کوچک ترین جرقه ای انفجار رخ میده. در ضمن عزیزم هیچ وقت نزار افکار این مدلی بیاد سراغت . به جای این که دنبال راه های خودکشی باشی دنبال راههای زندگی باش. 

اگه خودکشی کنی تو زندگی بعدیت فلج متولد میشی یا معلول ذهنی اینکارو نکن

چرت و پرتاتونو اینجا نگید 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فقط خودت را بکشی میری جهنم .هر جور زندگیت به مشکل خورده بازم به خدا توکل کن .چند روز دنیا محل تکلیف و آزمایشه ،اگر مصیبتی داری دلت خوش باشه که خدا اون دنیا پاداشهایی بهت میده که فکرش را هم نمیکنی

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21