2777
2789
عنوان

نظرتون خانما راجب استایلم

77 بازدید | 4 پست

سلام خانمای خشگل. قراره بریم مشهد عروسی نوه عمه ی مامانمه من گفتم خب چون خیلی نزدیک نیست اینا من و خواهرم اینهمه راه لباس مجلسی نبریم با کت شلوار بریم بعد کت شلوار مشکی تصمیم گرفتیم بپوشیم ولی ارایشمون خوبه نسبتا یکمی غلیظه با اکسسوری و ست کفش اینا بنظرتون خوبه ؟

آره عالی

قربونت برم 

اره من رژ قرمز و آرایش رنگی تقریبا قرمز سرخابی خواهرم میکاپ نود بعد ناخن کاشت من رنگ قرمز گرفتم خواهرم اکلیلی طلایی شاین بعد کفشام پاشنه بلند صندل بند داره که کف اش قرمزه خواهرمم کفشش پاشنه بلند سادس کرمی با اکسسوری هردومون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عالی

قربونت برم 

اره من رژ قرمز و آرایش رنگی تقریبا قرمز سرخابی خواهرم میکاپ نود بعد ناخن کاشت من رنگ قرمز گرفتم خواهرم اکلیلی طلایی شاین بعد کفشام پاشنه بلند صندل بند داره که کف اش قرمزه خواهرمم کفشش پاشنه بلند سادس کرمی با اکسسوری هردومون 

2790
2778
2791
2779
2792