2777
2789

من الان دهم انسانی ام 

معدلم هم تقریبا ۱۹ و نیم شده ترم اول 

من پارسال نمونه فرهنگ قبول شدم ولی نرفتم امسال اگه بخوام میتونم برم 

نمونه فرهنگ منطقه دو هست و مدرسه ای که الان میرم منطقه ۳ هست نمیدونم چیکار کنم سهیمه رو از دست بدم یا نه نمونه فرهنگ هم فهمیدم که خیلی هزینه هاش بالاست 

درسای انسانی هم طوریه که حفظیه خیلی مفهومی نداره که نیاز به دبیر داشته باشم واسه فلسفه و فنون که مفهومیه تو مدرسه ای که الان میرم دبیر خیلی خوب هست نمیدونم واقعا موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مدرسه باش

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

اگه مشکلی داشتی برا همون یکی دو تادرس کلاس شرکت کن و معلم بگیر

انسانی کلا همین دوتا درس مفهومیه بقیه حفظیه که واسه این درس هم دبیر خوب تو مدرسم هست 

واقعا موندم 

یعنی همین جایی که هستم بمونم؟ممکنه دلیلتون رو هم بگید

اره خودم نمونه خوندم جز تعضیف روحیه سختگیری معلما تو زمان نامناسب چیزی نداره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اره خودم نمونه خوندم جز تعضیف روحیه سختگیری معلما تو زمان نامناسب چیزی نداره

وآسه همین میگم 

الان من تو این مدرسه شاگرد اول شدم بهم جایزه دادن کلی روحیه گرفتم ولی دختر خالم که همون نمونه میره اینقدر فشار روشه میگه هرروز تهدید میکنن که نمرتون کم بشه اخراجید

مدرسه توی موفقیت واقعا مهمه، اینو حتی آمار کنکور هم نشون میده که شانس مدارس عادی واقعا کمتر هست 

ولی هستن کسایی که توی جو درس خون ها قرار میگیرن زده میشن و دیگه نمیخونن هستن هم پیشرفت میکنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
انسانی کلا همین دوتا درس مفهومیه بقیه حفظیه که واسه این درس هم دبیر خوب تو مدرسم هست واقعا موندم

خب پس میمونه آزمون برگزار کردن که اونم اگه مدرسه نداره 

خودت قلمچی شرکت کن و ازمون های دیگه رو هم اگه تونستی بزن و تمرین کن

مدرسه توی موفقیت واقعا مهمه، اینو حتی آمار کنکور هم نشون میده که شانس مدارس عادی واقعا کمتر هست ولی ...

من اینجوریم متاسفانه 

وقتی ببینم خیلی از من بهتر تو کلاس باشه روحیم کلا میره