2777
2789
عنوان

مهمان سرزده

116 بازدید | 6 پست

سلام دوستان شما هم از مهمان سر زده بدتون میاد؟ دوستم زنگ زد میخواست بیاد خونم الکی گفتم نیستم مدلش هم یه جوریه که وقتی بگه میخوام بیام یه ربع بعد اینجاست با شوهرش میاد منم نه خونم مرتب بود نه سر وضع خودم. خونم ترکیده بود واقعاً.

توی خونه خودم بلهولی الان مدتی هست روستا زندگی میکنم و گویا اینجا عرفه و بعد ساعت ۹ شب عادیه زنگ در ...

واییی آره یاد بچگیام افتادم یهو میدیدی دراز کش زیر کرسی خوابیدیم در زدن باز میکردی میدیدیرعمو ینا اومدن مامان زیر سماور رو زیاد میکرد ما بچه هام بالشهارو تند تند زیر کمد ها جا به جا میکردیم یا پشت پرده ها مامان پفیلا درست میکرد با تخمه یادش بخیر عموی عزیزم🥺🥺🥺🥺

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واییی آره یاد بچگیام افتادم یهو میدیدی دراز کش زیر کرسی خوابیدیم در زدن باز میکردی میدیدیرعمو ینا او ...

ای جاااااااانم

خدا همه تون رو حفظ کنه 

دقیییییقا همینه

و دققققیقا پاپ کورن درست میکنم و هندونه 

.

ای جاااااااانمخدا همه تون رو حفظ کنه دقیییییقا همینهو دققققیقا پاپ کورن درست میکنم و هندونه

عزیزم متوجه شدم چند وقته رفتین روستا انشاالله هرکجای این کره ی خاکی هستین دلشاد و لب خندان باشین و سلامت حسابی جای مارو خالی کنین من که دلم لک زده برای روستامون برای عمو مادربزرگ زن عموی مهربونم 🥺🥺که دیگه کنارمون نیستن🖤🖤 

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

عزیزم متوجه شدم چند وقته رفتین روستا انشاالله هرکجای این کره ی خاکی هستین دلشاد و لب خندان باشین و س ...

خدا رفتگان رو بیامرزه 

بله چهل روزی هست از شهر دورم و به زندگی نزدیک 

💕💕💕💕

.