سلام دوستان شما هم از مهمان سر زده بدتون میاد؟ دوستم زنگ زد میخواست بیاد خونم الکی گفتم نیستم مدلش هم یه جوریه که وقتی بگه میخوام بیام یه ربع بعد اینجاست با شوهرش میاد منم نه خونم مرتب بود نه سر وضع خودم. خونم ترکیده بود واقعاً.
توی خونه خودم بلهولی الان مدتی هست روستا زندگی میکنم و گویا اینجا عرفه و بعد ساعت ۹ شب عادیه زنگ در ...
واییی آره یاد بچگیام افتادم یهو میدیدی دراز کش زیر کرسی خوابیدیم در زدن باز میکردی میدیدیرعمو ینا اومدن مامان زیر سماور رو زیاد میکرد ما بچه هام بالشهارو تند تند زیر کمد ها جا به جا میکردیم یا پشت پرده ها مامان پفیلا درست میکرد با تخمه یادش بخیر عموی عزیزم🥺🥺🥺🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای جاااااااانمخدا همه تون رو حفظ کنه دقیییییقا همینهو دققققیقا پاپ کورن درست میکنم و هندونه
عزیزم متوجه شدم چند وقته رفتین روستا انشاالله هرکجای این کره ی خاکی هستین دلشاد و لب خندان باشین و سلامت حسابی جای مارو خالی کنین من که دلم لک زده برای روستامون برای عمو مادربزرگ زن عموی مهربونم 🥺🥺که دیگه کنارمون نیستن🖤🖤