2777
2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
عاشقش شدم متاسفانه خاستگارای قبلمم کوچکتر بودن مگ اختلافمون زیاده اخه ولی خب بچه هست بدرد زندگی ...

از دست تو دختر. 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

چون همش باید دست و پات بلرزه سرش

اره  ولی این همه زن ک شوهراشون خشگل ترن چیکارمیکنن  بااختلاف زیاد دیدم ک زنه رو نمیشه نگاه کنی ولی پسر خیلی خشکل  مهم دله  من اونقدر زشت نیستم چون نمیبرع منو بیرون شک کردم ب خودم  نمیدونم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فکر می‌کنی بخاطر قیافه‌ت اینجوری رفتار می‌کنه، احتمالاً خودت توی ذهن خودت اینو بزرگ کردی. این که رل‌ت گردش نمی‌بره دلیل‌اش ممکنه چیزای دیگه باشه. تو باید باهاش صحبت کنی، اینجوری هم خودت از نگرانی درمیای هم ممکنه دلیل واقعی رو بفهمی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اره ولی این همه زن ک شوهراشون خشگل ترن چیکارمیکنن بااختلاف زیاد دیدم ک زنه رو نمیشه نگاه کنی ولی پ ...

تهش همونه

جاری منم خوشگل نیست و شوهرش قشنگه

تهشم شوهرش به من چشم داشت و جاریم از من کینه به دل گرفت

شما میگی هولولی من میگم عقده ای شده بیچارهآخه زن حسابی وقتی شوهرت قشنگه سعی کن به خودت برسی که انقد ...

این همه زن خشگل ک بهشون خیانت میشه اینا براچیه  ذات شوهرشون لاشیه   اره قبول دارم ک بخودتم باید برسی  ولی از اول کورنبودن گرفتن   جاریت خیلی زشته

این همه زن خشگل ک بهشون خیانت میشه اینا براچیه ذات شوهرشون لاشیه اره قبول دارم ک بخودتم باید برسی ...

بله حرف شمام درسته

جاریم قد بلند و لاغره

صورتش کشیدس

به هرحال هرکی برا خودش قشنگه

ولی لباس مث ۵۰ سال پیش میپوشه

من نمیگم تجملاتی باشه ولی یکم رو مد باشه خب

بله حرف شمام درستهجاریم قد بلند و لاغرهصورتش کشیدسبه هرحال هرکی برا خودش قشنگهولی لباس مث ۵۰ سال پیش ...

اره دیگع اینجورم خوب نیست  من تیپم بروزه بدنیست بهم میخوریم ولی یکم خشکل تره   حالا خاستگاری هم نیومده صابون ب دلم زدم خخخ