2777
2789
عنوان

شوهرم

389 بازدید | 19 پست

بچها من با شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنیم  دو سه هفته ی بار میایم شهرمون  دو روز میمونیم 

پدرشوهرم منو از خونه بیرون مرده شوهرمم باهاش قهره دعوا کرده  ولی وقتای که خونه نیست میره   دو ساعت خونه مادرش میمونه میاد بش میگم بابا حالا ی خورده کمتر بمون 

میکه نه  خونه مادرمه یعنی فلان بهمان 

شما بودید تو این شرایط واقعا ناراحت نمیشدید😕  نمیگم نره مثلا الان ساعت ۸ رفته هنوز نیومده  دوباره صبح میره دو ساعت 

دوباره بعد اظهرش میخواد بره تا بریم سهرمون 

الان من موندم کجا مثلا تو خونه اونا خلعی احساس نیشه که قرار بلشه مسی خودشو تعقیر بده و به رفتار اشتباهش پی ببره  الان خونواده همسرم جز پدر شوهرم  هر روز که با شوهرم در تماسن هر روز   پیششون که میره 

فقط به من توهین شد فقط به من بی احترامی شد فقط من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادرشن ،دو ساعتم چیزی نیست واقعا

پس من جی😕   دوساعت الان دو ساعت صبح  دوساعت بعد اظهرش  هر روز تماس تماس تماس وقتای که من نیستم  پس بی احترامی که به من شد چی پس   یعنی همه جی بینشون گل بلبل بمونه  من هرجی شد شد 

پس من جی😕 دوساعت الان دو ساعت صبح دوساعت بعد اظهرش هر روز تماس تماس تماس وقتای که من نیستم پس ...

تو این دو روز مگه شما کنار خانوادت نیستی؟

توهین شده با باباش قهر کرده دیگه

خب پدر شوهرت به تو توهین کرد الان شوهرت با پذرش قهره درست ؟بقیه چرا باهات قهرن ؟با اونا نمیحرفی؟

چرا با اونا حرف میزنم  اما اونا دیگه به زنگ نزدن سراغمو نکرفتن من  بعد اون ماجرا همه رو بردم شام مهمون کردم  ولی دیکه اونا تلاشی نکردن برا ارتباط گرفتن با من    من ون پدر شوهرم بیرونم کرد دیگه خونشون نرفتم

چرا با اونا حرف میزنم اما اونا دیگه به زنگ نزدن سراغمو نکرفتن من بعد اون ماجرا همه رو بردم شام مهم ...

الان در ارتباط نیستین؟

میایین که شهرتون نمیان سر بزنن

زنگ نمیزنن ؟

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مگه چیکار کردی که پدرشوهرت بیرونت کردزبان درازی کردی یا چی

عجب 

من از حق خودم دفتع کردم نمیتونم ببینم  کسی بخواد امور زندگی منو دستش بگیره  

یعنی چی میگی زبون درازی کردی