2777
2789

ببین والا الان من یکی دو تا طلا فروشی رفتم همه می‌گفتن الان قیمت خوبیه برای خرید اگر می‌خواید بخرید بخرید چون امکان داره بعد از این بره بالاتر و همشون می‌گفتن چون امسال طلا قیمت ۸ میلیونو دید پس تا آخر امسال مطمئناً هشتو می‌بینه و رد می‌کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین والا الان من یکی دو تا طلا فروشی رفتم همه می‌گفتن الان قیمت خوبیه برای خرید اگر می‌خواید بخرید ...

من قبل عید ۸/۱۶۰ خرید کردم سود بقیه کم کرد

اگه پولت را حداقل تا نیمه دوم سال احتیاج نداری طلا بخر قطعا روند صعودی خواهد بود. 

الان باز بلاتکلیف مونده واسه نتیجه مذاکرات ، حالا چه اینوری چه اونوری پشتش روند صعودیه و حداقل به 9تومن را میرسه امسال 

من قبل عید ۸/۱۶۰ خرید کردم سود بقیه کم کرد

اون ببین دوباره میره بالا اصلاً از خریدش پشیمون نباش طلا هیچ وقت تو رو به پشیمونی نمی‌رسونه بالاخره یه سرمایه است یه پشتوانه است برات ولی اگر داری الانم پله خریده بخر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
انس جهانی افت کرده

موقته.بازار مدام بالا داره پایین داره 

الان چه بخاطر طلای جهانی چه داخلی بهترین زمان خریده ، اگه اهل ریسکی یکم دیگه صبر کن شاید تا 6 تومن هم اومد پایین اگه نمی‌خوای ریسک کنی رو 6500 بخر 

امسال به دلایل خیلی زیادی طلا روندش افزایشی خواهد بود و البته طلا هیچ وقت کاهشی نبوده تو هیچ سالی 

وقتی طلا یه عددی را به خودش ببینه قطعا باز اون عدد را خواهد دید این قانون طلاست 

وقتی طلا 8 میلیون را دید پس مجدد بهش میرسه و همچنین انس جهانی وقتی 3400 را رد کرده پس مجدد بهش برمیگرده و می‌ره بالاتر برای زدن سقف جدید 

اینا همه قانون بازار طلاست