2789

ببین والا الان من یکی دو تا طلا فروشی رفتم همه می‌گفتن الان قیمت خوبیه برای خرید اگر می‌خواید بخرید بخرید چون امکان داره بعد از این بره بالاتر و همشون می‌گفتن چون امسال طلا قیمت ۸ میلیونو دید پس تا آخر امسال مطمئناً هشتو می‌بینه و رد می‌کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین والا الان من یکی دو تا طلا فروشی رفتم همه می‌گفتن الان قیمت خوبیه برای خرید اگر می‌خواید بخرید ...

من قبل عید ۸/۱۶۰ خرید کردم سود بقیه کم کرد

اگه پولت را حداقل تا نیمه دوم سال احتیاج نداری طلا بخر قطعا روند صعودی خواهد بود. 

الان باز بلاتکلیف مونده واسه نتیجه مذاکرات ، حالا چه اینوری چه اونوری پشتش روند صعودیه و حداقل به 9تومن را میرسه امسال 

من قبل عید ۸/۱۶۰ خرید کردم سود بقیه کم کرد

اون ببین دوباره میره بالا اصلاً از خریدش پشیمون نباش طلا هیچ وقت تو رو به پشیمونی نمی‌رسونه بالاخره یه سرمایه است یه پشتوانه است برات ولی اگر داری الانم پله خریده بخر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
انس جهانی افت کرده

موقته.بازار مدام بالا داره پایین داره 

الان چه بخاطر طلای جهانی چه داخلی بهترین زمان خریده ، اگه اهل ریسکی یکم دیگه صبر کن شاید تا 6 تومن هم اومد پایین اگه نمی‌خوای ریسک کنی رو 6500 بخر 

امسال به دلایل خیلی زیادی طلا روندش افزایشی خواهد بود و البته طلا هیچ وقت کاهشی نبوده تو هیچ سالی 

وقتی طلا یه عددی را به خودش ببینه قطعا باز اون عدد را خواهد دید این قانون طلاست 

وقتی طلا 8 میلیون را دید پس مجدد بهش میرسه و همچنین انس جهانی وقتی 3400 را رد کرده پس مجدد بهش برمیگرده و می‌ره بالاتر برای زدن سقف جدید 

اینا همه قانون بازار طلاست